Afbeelding

Heb jij nog dromen en wensen die je wilt laten uitkomen?

Algemeen

Daar zit je dan op de bank met een kop koffie of thee vooruitkijkend naar de toekomst en terugkijkend op een rijk verleden. Het leven heeft je ongetwijfeld vele mooie momenten gegeven. Herinneringen om te koesteren en te bewaren in je hart. 

Het voelde oud en vertrouwd, maar was dit werkelijk wel zo? Voelde het vertrouwde wat je kende allemaal als gelukzaligheid? Of heb je ook onzekerheid, angst en verdriet gekend? Naar mate je ouder wordt en er meer tijd is voor reflectie, kom je wellicht tot een andere conclusie. Het was lang altijd niet rooskleurig. Er zijn ook periodes geweest dat je alle ballen in de lucht moest houden, weinig tijd voor jezelf had en echt werd geleefd.

Misschien was je ook wel op zoek naar erkenning en waardering en ging jij je aanpassen om lief leuk en aardig gevonden te worden. Jij stond dag en nacht klaar voor een ander en vergat jij dat ook jij belangrijk bent en je eigen dromen, wensen en verlangens hebt. Of was jij juist te veel bezig met jezelf waardoor jij geen oog meer had voor je omgeving? Kortom we zouden graag sommige dingen en situaties anders hebben gedaan in ons leven en juist nu rust en acceptatie vinden in hoe de dingen zijn gegaan.

Nu je wat ouder wordt zou je graag wat meer willen genieten van de kwaliteit van je leven. Een gezonde balans vinden in alles. En wat betekent dat voor jou? Heb je nog dromen en wensen die je uit wilt laten komen? 

Dat kan van alles zijn: een reis die je wilt maken, meer tijd met familie en vrienden doorbrengen, zelfverzekerder worden, verlost worden van angst, een betere gezondheid, leren genieten van kleine dingen et cetera.

Om dromen en wensen te laten uitkomen, hoe klein of groot ze ook zijn, je zult ervoor in actie moeten komen en dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Je mind maakt soms overuren. Ja maar, wat als, ik weet zeker dat, dat kan ik niet et cetera. Soms moet je gewoon even op weg geholpen worden. Je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen. Er zijn altijd wel vrienden en familie die jou willen helpen en daarnaast zijn ook er ook veel goede hulpverleners. Om hulp te vragen hoef jij je niet voor te schamen. Dat is juist een teken van kracht.

Iedereen gun ik een kwalitatief mooi leven dat gekenmerkt wordt door (zelf)liefde, vertrouwen, acceptatie en je vrij voelen. Kom jij er je er even niet uit, dan ben ik er graag voor jou. Ik ben Sandra Dwars en ik ben een intuïtief coach, healer en vertrouwenspersoon. 

Ik werk volledig vanuit mijn hart en ziel. Ik help mensen om een positieve mindset te creëren en ik help jou je eigen angsten/trauma’s te verwerken zodat de kwaliteit van jouw leven verbetert. Herken jij je hierin? Neem dan gerust contact met mij op, dan gaan we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen. 

Sandra Dwars
Be Equivalent

Telefoon: 06-15006650.
E-mail: connect@beequivalent.com
website: www.beequivalent.com

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 19 apr, 14:00
Afbeelding
Gestoomde zalm met gebakken asperges en witte-wijnsaus 19 apr, 09:59
Ester Bertholet.
Ester Bertholet legt uit: wat is delier nu precies? 18 mrt, 12:12
Een gang vol obstakels hindert ook de brandweer bij de bluswerkzaamheden
Plaats géén spullen in de galerij of gang 17 mrt, 14:14
Wanneer zelfstandig naar het theater wat lastiger is, biedt Vier het Leven de helpende hand.
Ook weer naar het theater dankzij Vier het Leven! 16 mrt, 14:05