Afbeelding

Persoonlijke relatiebemiddeling voor alleenstaanden (60-80 jaar) uit Oost-Nederland

Algemeen

Na het verliezen van je partner door scheiding of overlijden overvalt de eenzaamheid je als je plotseling alleen komt te staan. De eerste weken na een overlijden gaat het nog wel dankzij het bezoek, maar daarna zwakt dat af, zo gaat dat vaak. Na een tijdje denk je, het zou wel leuk zijn dat er weer iemand in mijn omgeving is, maar ja, vindt de buitenwereld dat niet te snel? 

Echter, die mensen die daar een oordeel over hebben zitten ook niet iedere avond bij jou op de bank om je gezelschap te houden. Nee, jij zit alleen, je stapt ’s ochtends alleen de woonkamer in en verlaat ’s avonds ook in je eentje weer die woonkamer. Dit komt een ieder bekend voor die dit heeft meegemaakt. Maar hoe vind je dan weer iemand? Iemand die ook serieus is en ook voorzichtig eerst vrienden wil worden. Contactadvertenties plaatsen gebeurt bijna niet meer, dan online daten of via een relatiebureau?

Getty Schepers uit Almelo richtte exact 15 jaar geleden DatingOost op. Een relatiebemiddelingsbureau voor alleenstaanden (60-80 jaar) woonachtig in Oost-Nederland. “Ik werkte 19 jaar geleden voor een landelijk datingbureau, internet stond nog in de kinderschoenen. Je kon kiezen uit contactadvertenties via een boekje. Na een leuke tijd daar werd het bedrijf verkocht. Na het verstrijken van het concurrentiebeding ben ik voor mezelf begonnen in 2007. Een prachtige tijd begon. Ik geniet nog steeds van mijn werk, mijn allergrootste passie. Ik weet niet hoeveel mensen ik al bij elkaar heb gebracht, maar het zijn er heel veel, dat kan ik je wel vertellen. In 2007 presenteerden we ook direct een eigen datingsite (40-80 jaar). Tevens organiseren we maandelijks 40+singlecafe’s en sinds een paar jaar ook speeddates voor senioren. Kortom, meerdere mogelijkheden om iemand te ontmoeten via DatingOost. Inmiddels zijn we het grootste datingbureau van Oost-Nederland. Het unieke is ook dat geen enkel relatiebureau in Nederland zoveel activiteiten aanbiedt als wij.” 

“Vorige week kreeg ik dit berichtje van Diny (74) uit Goor: ‘Hoi Getty, we hebben het erg fijn samen en daar genieten we van. We zijn net een weekje naar Terschelling geweest en dat is heel goed bevallen, we hebben een echte klik zoals ze dat noemen. Ik hoop dat je niet weer op zoek hoeft naar een man voor mij, maar nog wel bedankt voor je ‘hulp’! Groetjes Diny’. Vijf jaar geleden had Diny zich ook bij mij ingeschreven voor Persoonlijke Bemiddeling. Het 4e partnervoorstel was een schot in de roos. Het geluk schonk hen één jaar samen, toen werd hij ziek. Ja, ook dat kan gebeuren. Vreselijk, hij overleed vrij snel. Nu heb ik opnieuw een leuke man aan haar voorgesteld en is het wederom gelukt. Dat maakt me blij. Want ik weet dat ook zij zich vaak alleen voelde, ondanks dat ze veel onderneemt.”

Voor meer informatie over persoonlijke relatiebemiddeling kijkt u op www.DatingOost.nl of bel: 0546-492899!
Afbeelding
Service centraal bij Phone House Enschede 4 uur geleden
Afbeelding
Digi-veiligheid kan beter voor senioren 9 uur geleden
Afbeelding
“Wat een ander ervan denkt, maakt ons helemaal niets uit!” 7 dec, 19:11
Afbeelding
Ontruimingen Twente: snel en betrouwbaar een leeg pand 7 dec, 12:09
Afbeelding
Kerstkaartenactie 7 dec, 08:06
Afbeelding
Sokken breien voor een goed doel 6 dec, 17:04
Afbeelding
Voorwoord Herman Pieper 6 dec, 12:03
Afbeelding
Heel wat doen voor een rechtvaardig pensioen, doe mee! 7 okt, 19:07