Afbeelding

Eringa Mode: al bijna 50 jaar verrassend in Almelo en omstreken

Algemeen

ALMELO - Eringa Mode aan de Oranjestraat 28 in Almelo is een waar begrip in Almelo en omstreken. De damesmodezaak viert volgend jaar het 50-jarig bestaan. Hoewel het modebeeld sinds de opening flink veranderd is, zijn de belangrijke dingen hetzelfde gebleven: de gezellige sfeer in de winkel en het uitstekende advies!

In 2016 nam Ingrid Rijssemus de winkel over van de toenmalige eigenaren. Zij was er toen al ruim 3,5 jaar werkzaam. Een mooie, uitdagende stap om zelf een bedrijf te gaan runnen. Zij bracht een frisse, moderne blik op mode met zich mee. Eringa Mode moet een winkel zijn waar altijd iets nieuws te vinden is. Waar vrouwen naast het meer klassieke assortiment ook juist de nieuwste modetrends kunnen ontdekken. Het inkopen van de nieuwste mode is één van de leukste aspecten van het werk, zo benadrukt Ingrid: je helpt vrouwen om straks weer mooi én modieus voor de dag te komen met een aansprekend assortiment.

Het team van Eringa Mode laat elke vrouw graag haar eigen stijl vinden: van klassiek en vrouwelijk, tot stoer, sportief, casual of modern. Alles modieus en vooral prettig draagbaar. Een kledingstuk kan immers nog zo mooi zijn, maar als het niet lekker zit blijft het in de kast hangen. Ingrid en haar team prikkelen vrouwen graag om eens iets nieuws te proberen, buiten haar gebruikelijke look. Hiervoor maken zij ook dankbaar gebruik van social media zoals Facebook. Daar tonen zij de nieuwste aanwinsten in de winkel, wat uitnodigt om eens te komen passen. Qua maten grijpen klanten niet snel mis; het assortiment loopt over het algemeen van maat 36 tot 48. Dit najaar wil Eringa Mode een webshop openen op haar website. Zo kunnen vrouwen zich thuis al goed oriënteren op wat er te koop is in de winkel, of gelijk de nieuwste mode aanschaffen zonder op pad te hoeven.

In tegenstelling tot veel andere winkels specialiseert Eringa Mode ook in broeken die passen bij elke stijl. Denk bijvoorbeeld aan de luxere broeken met onzichtbaar weggewerkt elastiek: perfect draagbaar bij elke gelegenheid, zónder in te hoeven leveren op draagcomfort.

Inmiddels ligt de najaarscollectie weer in de winkel, met wekelijks leuke, verrassende toevoegingen. Eringa Mode voert een mooie selectie kwaliteitsmerken. Met onder andere Studio Anneloes, OPUS, Summum, Monari, Zerres, Creenstone, Beaumont, Frank Walder, Betty Barclay, Rabe, Just White, Brax, Gardeur en nog veel meer.

Dankzij de rijke geschiedenis en uitstekende service heeft Eringa Mode een erg trouwe klantenkring op weten te bouwen. Meerdere generaties winkelen er graag. Niet alleen vanwege het assortiment, maar vooral om de gemoedelijke, ongedwongen sfeer in de winkel. De koffietafel in de winkel is dan ook heilig. Loop dus zeker eens binnen voor een gezellige kennismaking, een kop koffie en misschien wel een mooie nieuwe outfit!

Kom langs bij Eringa Mode aan de Oranjestraat 28 in Almelo. Kijk voor meer informatie op: www.eringamode.nl of op Facebook: ‘Eringa Mode’.

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 19 apr, 14:00
Afbeelding
Gestoomde zalm met gebakken asperges en witte-wijnsaus 19 apr, 09:59
Ester Bertholet.
Ester Bertholet legt uit: wat is delier nu precies? 18 mrt, 12:12
Een gang vol obstakels hindert ook de brandweer bij de bluswerkzaamheden
Plaats géén spullen in de galerij of gang 17 mrt, 14:14
Wanneer zelfstandig naar het theater wat lastiger is, biedt Vier het Leven de helpende hand.
Ook weer naar het theater dankzij Vier het Leven! 16 mrt, 14:05