Afbeelding

Mango Almelo brengt leuke dingen dichterbij deze zomer!

Algemeen

ALMELO - De mooiste tijd van het jaar breekt weer aan voor de buitenliefhebber! De zomer staat weer voor de deur met hopelijk veel mooie dagen om van de natuur en de gezelligheid te kunnen genieten. Wanneer je wat slechter ter been bent, kun je hier wel eens wat hulp bij gebruiken. Mango Almelo helpt graag met een passend hulpmiddel; van rollator tot scootmobiel.

Mango Almelo vierde in december afgelopen jaar het 10-jarig bestaan. Dankzij goed advies en ondersteuning - zowel voor als na een eventuele aanschaf - bouwden zij een vaste klantenkring op. Mango helpt graag om bij iedereen een passend hulpmiddel te vinden wat precies de juiste ondersteuning biedt voor alle avonturen. Mango Almelo brengt leuke dingen dichterbij!

Gebruikers hebben vaak specifieke wensen over hoe dit hulpmiddel gebruikt gaat worden. Zo is er voor iedereen een passend model te vinden; van een compacte, opvouwbare scootmobiel voor incidenteel gebruik of juist een comfortabele scootmobiel met een groter bereik voor de wat verdere tochten voor wie graag op pad gaat. Zo zijn er zelfs duo-scootmobielen, zodat samen een tocht gemaakt kan worden. Naast een bezoek aan de winkel is het eveneens mogelijk om aan huis een scootmobiel te testen met een proefrit.

Er zijn momenteel weer aantrekkelijke kortingen op diverse modellen. Een passend hulpmiddel hoeft wat dat betreft zeker niet duur te zijn. Mango Almelo verzorgt ook het onderhoud aan de scootmobielen in een eigen werkplaats. Zo bent u zeker van vele mooie kilometers, nu én in de toekomst.

Iedereen is welkom bij Mango Almelo, gevestigd aan de Einsteinstraat 8a. Men kan dan uitgebreid kennismaken met het brede assortiment hulpmiddelen én passend advies krijgen. Ook kan een vrijblijvende thuisdemonstratie met proefrit aangevraagd worden. Bel voor informatie met: 0546-453296 of kijk op: www.scootmobieltwente.nl.

Afbeelding
Le Sourire Oldenzaal: dé leuke ontmoetingsplek voor senioren 10 uur geleden
Afbeelding
De seizoenen van Hart van Senioren 16 uur geleden
Afbeelding
Nederland blijft in Beweging 6 jun., 13:06
Afbeelding
Presentatie boek 'Vitaal Ouder Worden' door Ester Bertholet 6 jun., 08:04
Afbeelding
Fitte benen met Schmidt Medica 5 jun., 14:03
Afbeelding
Alleen familie! 13 mrt., 12:50
Afbeelding
Saskraam Kringloop 12 mrt., 18:47
Afbeelding
Treinreis voor Denkend aan Zwitserland 12 mrt., 11:46