Afbeelding

Waarom lid worden van KBO PCOB?

Algemeen

Waarom zou u lid moeten worden van een ouderenbond? Waarom niet, zou een wedervraag zijn. U voelt zich weliswaar niet oud, maar de meeste leden van de diverse KBO en PCOB verenigingen voelen zich óók niet oud. Ze zijn vitaal en actief; anders word je niet lid van een vereniging. Want in een vereniging doe je samen diverse leuke dingen, eigenlijk te veel om op te noemen.

Het beste is gewoon een keer zo’n leuke bijeenkomst te beleven; proef de sfeer en ervaar de positieve onderlinge contacten en wat de vereniging en leden elkaar te bieden hebben. Maar er zijn ook andere praktische redenen om lid te worden van een KBO of PCOB vereniging. En dat zijn de vele ledenvoordelen, in deze krant ziet u een aantal ledenvoordelen, maar er zijn er nog veel meer.

Belangrijke doelgroep

Alle bedrijven zoeken naar bepaalde doelgroepen, het is hun niet ontgaan dat senioren een belangrijke, groeiende doelgroep is qua omvang en ze hebben wat te besteden. Een groot aantal bedrijven wil graag voordelen bieden aan leden van KBO PCOB. Voor een jaarlijkse contributie tussen € 25,- en € 37,50 per persoon bent u lid van zo’n leuke vereniging met daarbij heel veel (financiële) voordelen. Verder ontvangt u maandelijks het KBO-PCOB Magazine en 6 keer per jaar het leuke blad Hart van Senioren.

Meer informatie

Nog niet overtuigd? Vraag informatie op, mail naar: info@kbo-overijssel.nl, of bel 06-16740018. De afgebeelde bon invullen en opsturen kan ook.

Afbeelding
Le Sourire Oldenzaal: dé leuke ontmoetingsplek voor senioren 12 uur geleden
Afbeelding
De seizoenen van Hart van Senioren 18 uur geleden
Afbeelding
Nederland blijft in Beweging 6 jun., 13:06
Afbeelding
Presentatie boek 'Vitaal Ouder Worden' door Ester Bertholet 6 jun., 08:04
Afbeelding
Fitte benen met Schmidt Medica 5 jun., 14:03
Afbeelding
Alleen familie! 13 mrt., 12:50
Afbeelding
Saskraam Kringloop 12 mrt., 18:47
Afbeelding
Treinreis voor Denkend aan Zwitserland 12 mrt., 11:46