Afbeelding
Foto: MC De Kievit

Medisch centrum de Kievit Wat uw voetprobleem ook is, u kunt altijd bij de Kievit terecht

Algemeen

Aan het begin van het gezondheidspark te Hengelo vindt u de Kievit. MC de Kievit is erop gericht om u te verhelpen van al uw voetklachten en hier staat totale voetzorg altijd voorop. U kunt hier terecht bij de podotherapeuten van Voetencentrum Wender, de orthopedisch schoenmakers van Voetmax Orthopedie, de schoenmakerij van den Hoek en de schoenadviseurs van de schoenenwinkel Kievit Schoenen.

Complete voetzorg onder één dak

Doordat alle specialisten onder ‘hetzelfde dak’ beschikbaar zijn zorgt dit in veel gevallen voor versnelling van het behandelen van voetklachten. Mark Willemsen, eigenaar van Kievit Schoenen deelt zijn ervaring: “We zien vaak mensen die niet weten waar ze het beste met hun voetproblemen naartoe kunnen gaan. Voor hen is het een uitkomst dat alle verschillende voetexperts op één locatie te vinden zijn. Blijkt een paar goede comfortabele schoenen geen volledige oplossing, dan kunnen we snel schakelen met de andere voetexperts. De orthopedisch schoentechnicus kan makkelijk even meekijken als blijkt dat er een aanpassing van de schoenen nodig is. De podotherapeut kan op zijn beurt voorzien in een eventuele therapie. Kortom, u kunt bij de Kievit terecht voor uw afspraken en behandelingen, goede voetzorg moet namelijk altijd voorop staan.”

Winkelbezoek of een virtueel adviesgesprek

Schoenenwinkel Kievit Schoenen valt volgens het RIVM onder winkels voor zorg- en welzijnsmiddelen en daarom is de winkel open voor losse inloop. Wel vindt de zaak het belangrijk om de veiligheid van haar bezoekers te waarborgen. Zo wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM en wordt er gebruik gemaakt van een afsprakensysteem. “Bent u van plan om Kievit Schoenen te bezoeken? Dan adviseren wij u een afspraak te maken, zodat de drukte in de winkel gereguleerd kan worden en er voldoende tijd voor u is. Maakt u liever online een afspraak? Dan kunt u eenvoudig via de webshop een afspraak maken voor advies via Whatsapp Beeldbellen. Voor laatstgenoemde kunt u het beste de webshop bezoeken met uw mobiele telefoon,” aldus Mark Willemsen. “U plant dan een virtueel adviesgesprek en kunt later zelf via de webshop de geschikte schoen uitkiezen. Zo is een bezoek aan de winkel niet nodig maar ontvangt u toch het advies dat u van Kievit Schoenen gewend bent.”

Meer informatie

Een afspraak voor uw bezoek aan de winkel of voor advies op afstand kunt u eenvoudig maken via de website: www.kievit-schoenen.nl. Wilt u een afspraak maken bij één van de specialisten in Medisch Centrum de Kievit? Neem contact op door te bellen naar 088 – 454 77 66. Sabina Klinkhamerweg 10 7555SK Hengelo (ov)

!
Afbeelding
Service centraal bij Phone House Enschede 3 uur geleden
Afbeelding
Digi-veiligheid kan beter voor senioren 8 uur geleden
Afbeelding
“Wat een ander ervan denkt, maakt ons helemaal niets uit!” 7 dec, 19:11
Afbeelding
Ontruimingen Twente: snel en betrouwbaar een leeg pand 7 dec, 12:09
Afbeelding
Kerstkaartenactie 7 dec, 08:06
Afbeelding
Sokken breien voor een goed doel 6 dec, 17:04
Afbeelding
Voorwoord Herman Pieper 6 dec, 12:03
Afbeelding
Heel wat doen voor een rechtvaardig pensioen, doe mee! 7 okt, 19:07