Schoenadvies in coronatijd: dezelfde service als altijd! | Hart van Senioren
Foto:

Schoenadvies in coronatijd: dezelfde service als altijd!

Kievit Schoenen is een schoenenwinkel waar iedereen met en zonder voetklachten terecht kan. De schoenen van de winkel zijn speciaal door hun unieke eigenschappen en de schoenen zijn dan ook lang niet overal in Nederland te koop. De verfijnde pasvorm, zorgvuldige productie en de uitgebreide keuze uit breedtematen maken de schoenen bij Kievit Schoenen zo speciaal. Daarom is het bij de aankoop van comfortschoenen altijd van belang om goed geadviseerd te worden.

Ook in de huidige omstandigheden doet het team van Kievit Schoenen er alles aan om u toch goed te kunnen adviseren bij de aankoop van uw nieuwe schoenen. In de winkel wordt rekening gehouden met alle maatregelen die nodig zijn om veilig schoenen te kunnen passen en kopen. Eigenaar Mark Willemsen vertelt: “Toch zijn er veel mensen die in deze tijd liever niet te vaak de deur uit gaan. Bij Kievit Schoenen begrijpen we dit volledig, daarom hebben we er alles aan gedaan om het voor iedereen zo veilig en bereikbaar mogelijk te maken. We hebben drie mogelijkheden gecreëerd. Het is, naast een bezoek aan de winkel, ook mogelijk om schoenen uit te kiezen in de webshop onder begeleiding van een videogesprek. Daarnaast hebben het schoenzorg aan huis concept gelanceerd, waarbij de schoenspecialist bij u thuis langskomt, uiteraard op gepaste afstand.”

Bezoek aan de winkel
Het bezoek aan de winkel gaat geheel volgens de RIVM richtlijnen. Kievit Schoenen hanteert een winkelbeleid, zodat er alsnog een veilig bezoek aan de winkel kan plaatsvinden. Willemsen vertelt: “Ons volledige team draagt mondkapjes en in de winkel maken we gebruik van spatschermen. Deze schermen worden tussen de client en de advsieur geplaatst, zodat veilig contact toch mogelijk is.” Daarnaast is er een maximaal aantal personen dat tegelijk in de winkel mag zijn. “Om er zeker van te zijn dat we iedereen veilig kunnen helpen raden we aan om vooraf een afspraak te maken,” aldus Willemsen.

Shop online met hulp op afstand
De goede service van Kievit Schoenen wordt nu niet alleen maar geleverd in de fysieke winkels, maar heeft onlangs ook een webshop geopend voor schoenen met net dat beetje extra. Het is dé oplossing voor mensen die in deze tijd liever niet naar een fysieke winkel gaan. Willemsen vertelt: “De webshop is een ideale oplossing voor mensen die in deze tijd liever niet te veel de deur uit gaan. En het is immers 2020, dan kun je natuurlijk niet meer zonder webshop zitten”. Op de webshop staat het volledige assortiment van Kievit Schoenen voorzien van duidelijke productfoto’s met een uitgebreide beschrijving. De webshop is te bereiken via www.kievit-schoenen.nl.

“Bij het kopen van comfortschoenen is advies van een specialist erg belangrijk. Vooral mensen met voetproblemen hebben er baat bij om naar de winkel te gaan, zodat de juiste schoen gekozen kan worden.” Maar ook voor schoenadvies op afstand is een passende oplossing bedacht. Kievit Schoenen lanceert namelijk tegelijkertijd het concept ‘Advies op afstand’, een mogelijkheid waarbij klanten via WhatsApp kunnen beeldbellen met een van de schoenexperts. “Op deze manier kunnen we op een veilige manier alsnog advies geven over de door de via de webshop uitgezochte schoen, de juiste breedtemaat en elk ander advies dat nodig is om een geschikte schoen aan te schaffen,” aldus Willemsen.

Schoenzorg aan huis
Kievit Schoenen heeft nog een oplossing bedacht voor mensen die behoefte hebben aan goede schoenen maar die hier in deze tijd daar liever niet de deur voor uit gaan. “Bij Kievit Schoenen gaat goede service altijd voor”, vertelt Mark Willemsen. “We gaan graag een stap verder voor onze klanten. Door de situatie rondom COVID-19 kan een deel van onze klanten geen gebruik meer maken van onze service in de winkel, omdat ze liever niet meer onnodig hun huis verlaten. Daarom hebben wij nagedacht over een manier om onze service naar onze klanten te brengen, in plaats van dat de klant bij ons moet komen.”

Bij het nieuwe concept ‘Schoenzorg aan huis’ gaat een schoenexpert van Kievit Schoenen bij mensen langs huis om passend schoenadvies te geven. Het huisbezoek gaat volledig volgens de RIVM-richtlijnen en er wordt rekening gehouden met de situatie van de klant. Het aanmeten van de juiste schoen is allemaal in één dag geregeld om het de klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Willemsen legt uit: “De schoenadviseur komt ’s ochtends langs bij de klant. De voeten worden opgemeten, de eisen voor de schoen worden besproken en samen wordt op een iPad het gewenste model geselecteerd. Later op de dag komt onze schoenadviseur terug met de gekozen schoenen om ze aandachtig samen door te passen. Als alles naar wens is kan de aankoop voltooid worden en zijn de schoenen meteen voor de klant in huis. Voor deze service worden tijdelijk geen extra kosten gerekend en om hiervoor een afspraak te maken hoeft de klant alleen maar een mail te sturen of te bellen naar de winkel.”

Kievit Schoenen doet er dus alles aan om, juist in deze periode, de service in hun winkel ook bij mensen thuis te brengen. Het is dus nog steeds mogelijk om langs te komen in de winkel, maar ook daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden. Voor meer informatie of om een afspraak te maken in de winkel kunt u bellen naar 088 – 454 77 66 of mailen naar info@kievit-schoenen.nl. De volledige schoenencollectie is te vinden op www.kievit-schoenen.nl.

Meer berichten