Mango Mobility Twente helpt u mobiel te blijven! | Hart van Senioren
Foto:

Mango Mobility Twente helpt u mobiel te blijven!

ALMELO / HENGELO - Veilig mobiel blijven op élke leeftijd. Dit is het doel van Mango Mobility Twente voor alle klanten. Zij zijn al vele jaren dé specialist in Twente op het gebied van nieuwe en occasion scootmobielen, rollators, rolstoelen, trapliften en meer. Dit allemaal met een uitstekende service waar u echt op mag vertrouwen.

Mobiel blijven is voor iedereen belangrijk. Het draagt bij aan de zelfstandigheid, sociale contacten en het leefgenot. Met een scootmobiel gaat er vaak weer een hele wereld voor u open. Voor iedere gebruiker is er wel een passend model te vinden. Veilig, stabiel en makkelijk in gebruik waardoor u zeker bent van vele aangename kilometers. En gaat u liever niet alleen op pad? Er zijn tegenwoordig tweezits duo-scootmobielen, zodat u een partner of reisgenoot mee kunt nemen. Mango levert hierbij graag maatwerk; er zijn veel aanpassingen mogelijk zoals aparte houders voor een rollator of wandelstok. Mango Mobility Twente heeft zelfs leuke gratis scootmobielroutes!

Veelzijdige rollator
Voor wie een scootmobiel nog niet nodig is, biedt de rollator een mooi alternatief. Er zijn vele verschillende modellen te vinden die precies voldoen aan uw wensen en mate van ondersteuning die u nodig hebt, dankzij het uitgebreide assortiment. Er zijn momenteel diverse aanbiedingen op geselecteerde modellen. Zo is de Drive Nitro Design rollator in de aanbieding van 399 voor 209 euro.

Veilig bezoek
De winkels in Almelo en Hengelo zijn normaal geopend en u bent van harte welkom voor een veilig bezoek. Uiteraard hanteren zij strikte veiligheidseisen. Ook service en advies aan huis is naar wens mogelijk, zelfs voor een proefrit. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en voorwaarden. Mango Mobility Twente kan u verder voorzien van goed advies over onder meer trapliften en doucheaanpassingen voor veilig en comfortabel wonen.

Uitstekende service
Mango Mobility Twente laat u graag kennismaken met het uitstekende advies en service, zowel voor, tijdens als na de koop. Zij voeren ook vakkundig onderhoud uit aan deze scootmobielen zodat u altijd mobiel blijft. Kom langs aan de Einsteinstraat 8 in Almelo (tel. 0546-453296) of Drienerstraat 59 in Hengelo (tel. 0546-453296). Ook een privé-afspraak of thuisadvies is mogelijk. Kijk op: www.scootmobieltwente.nl

Meer berichten