Afbeelding

Aantrekkelijke kortingen op rollators bij Mango Almelo

Algemeen

De lange, mooie zomer ligt inmiddels weer achter ons. Hopelijk hebt ook u weer genoten van het mooie weer om er op uit te trekken. Mango Almelo helpt graag om iedereen mobiel te houden, of het nu gaat om een scootmobiel, rollator of ander hulpmiddel.

Mango Almelo vierde in december afgelopen jaar het 10-jarig bestaan. Dankzij goed advies en ondersteuning - zowel voor als na een eventuele aanschaf - bouwden zij een vaste klantenkring op. Mango helpt graag om bij iedereen een passend hulpmiddel te vinden wat precies de juiste ondersteuning biedt voor alle avonturen. Mango Almelo brengt leuke dingen dichterbij!

Gebruikers hebben vaak specifieke wensen over hoe dit hulpmiddel gebruikt gaat worden. Zo is er voor iedereen een passend model te vinden; van een compacte, opvouwbare scootmobiel voor incidenteel gebruik of juist een comfortabele scootmobiel met een groter bereik voor de wat verdere tochten voor wie graag op pad gaat. Zo zijn er zelfs duo-scootmobielen, zodat samen een tocht gemaakt kan worden. Naast een bezoek aan de winkel is het eveneens mogelijk om aan huis een scootmobiel te testen met een proefrit. Mango Almelo verzorgt ook het onderhoud aan de scootmobielen in een eigen werkplaat, voor vele zorgeloze kilometers!

Wanneer u zelf nog redelijk mobiel bent maar wel wat loopondersteuning wenst, is de rollator een passend hulpmiddel. Ook deze zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar, perfect afgestemd op uw specifieke wensen. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen voor een lichte, compacte rollator die makkelijk mee te nemen is, of juist een wat grotere rollator met zitje en opbergruimte voor gebruik tijdens een mooie herfst- of winterwandeling. Er zijn zelfs sportieve modellen van carbon fiber met aantrekkelijke kleuren; een rollator hoeft zeker niet saai te zijn! Mango geeft momenteel riante kortingen op de voorraad rollators. Het loont dus zeker om eens langs te komen voor een kennismaking met het brede assortiment.

Mango Almelo is gevestigd aan de Einsteinstraat 8a in Almelo. Men kan dan uitgebreid kennismaken met het brede assortiment hulpmiddelen én passend advies krijgen. Liever thuis een demonstratie met proefrit van een beoogde scootmobiel? Neem contact op met 0546-45 32 96 of kijk op: www.scootmobieltwente.nl.

Afbeelding
KBO-PCOB ledenvoordeel 14 dec 2022, 14:22
Afbeelding
Ineke’s recept: Tietjes spek 13 dec 2022, 19:19
Afbeelding
Klimaatalarm in huis 13 dec 2022, 14:15
Afbeelding
Rondtrekken en logeren in Midden-Drenthe 12 dec 2022, 20:10
Afbeelding
Veilig en gezond je huis verwarmen 12 dec 2022, 12:50
Afbeelding
Korte vakanties met magische momenten in Osnabrücker Land! 12 dec 2022, 08:48
Afbeelding
Wees welkom in de Stadsherberg in Enschede 11 dec 2022, 19:42
Afbeelding
Altijd heerlijk genieten bij familie Van Raaij 11 dec 2022, 12:41