Afbeelding
Foto:

Beste lezers,

Het voelt weer als een aardige tijd geleden dat we het vorige voorwoord schreven; eind februari. Inmiddels zijn we weer een kwartaal verder, en de wereld ziet er weer even heel anders uit.

Met de letterlijke en figuurlijke terugkeer van het licht én de warmte ziet de wereld er voor velen van ons weer een stuk mooier uit. Je merkt het aan de vrolijkheid en de gezelligheid op straat. Pasen, Koningsdag, Hemelvaart... hopelijk hebt ook u genoten van weer een mooie tijd, al dan niet met familie of juist in een ver en zonnig oord.

Wat de zomer ons qua uitdagingen zal brengen weten we nu nog niet. Uiteraard hopen we op een mooie zomer waar we kunnen genieten van een welverdiende vakantie in binnen- of buitenland. Mits de vliegmaatschappijen en Schiphol ook niet te problematisch zijn, uiteraard... 

Waar u ook gaat of staat, denk wel even aan de veiligheid en gezondheid. Zo praat de brandweer ons in deze editie bij over brandveilig kamperen. Let er ook op dat u bij extreme hitte voldoende drinkt en probeer te zware inspanning te vermijden. Doe als de mediterrane bewoners: rustig aan op het hoogst van de dag en een dutje kan geen kwaad. Vakantie draait immers om tot rust komen.

Namens het gehele redactieteam wensen wij u een mooie zomer!