Afbeelding
Foto: Shutterstock

Wat gaat u doen na uw pensioen?

Algemeen

Bent u tussen de 60 en 67 jaar en woont u in Enschede? Dan willen we graag van u weten hoe u denkt over de periode waarin u lekker van uw pensioen mag genieten. Wat gaat u doen? Lange reizen maken? Verhuizen? Vrijwilligerswerk doen? Blijft uw huishoudboekje kloppend? 

Een aantal Enschedese organisaties wil hier graag meer inzicht in hebben. Zodat zij beter rekening kunnen houden met uw wensen en behoeften. Dat zijn onder andere de gemeente, welzijnsorganisatie Alifa, Domijn, Ons Huis en De Woonplaats, Rabobank, maar ook de vrijwilligerscentrale M-pact, Humanitas en de seniorenorganisaties (KBO, PCOB, Seniorenplatform en Stichting 55+). 

We nodigen u graag uit om mee te doen aan een onderzoek over uw plannen en wensen na uw pensioen. U krijgt daarbij een aantal vragen op het gebied van wonen, mobiliteit, vrije tijd, netwerk, gezondheid en financiƫn. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en is mogelijk tot en met 27 februari 2022. Uw antwoorden worden niet gekoppeld aan uw gegevens. Daarmee is uw privacy verzekerd. Wilt u na het onderzoek meedoen bij de uitvoering van een aantal aanbevelingen uit het rapport? En/of mogen we u benaderen voor een verdiepend gesprek? Laat dan aan het eind van de vragenlijst uw gegevens achter. Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Saskia van Veen, programmamedewerker van het landelijke programma Samen Ouder Worden, saskia.vanveen@kbo-pcob.nl. U kunt de vragenlijst invullen door deze link te gebruiken https://nl.surveymonkey.com/r/HGGX7ZG of deze QR-code te scannen: