Afbeelding

Fietsspecialist Profile Broeksema stelt zich voor!

Algemeen

Wij zijn in 2008 met een enthousiast team begonnen met deze winkel. We zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen en bakfietsen.

Veel senioren uit Enschede zullen ons pand nog kennen als het pand van “Piet van Dijk motoren”. Piet van Dijk is hier ooit met motoren begonnen toen de wijk Boswinkel nog niet eens helemaal gebouwd was. Na de verhuizing van de motoren naar de Lombokstraat is de winkel tot op de dag van vandaag een betrouwbare fietsenwinkel gebleven.

Door onze service en vriendelijkheid is onze klant ook “echt klant” en geen nummer. Dit betekent onder andere dat wij graag onze (oudere) klant gezond mobiel willen houden. En daar lopen wij graag een stapje harder voor. Dagelijks werken wij met 4 gediplomeerde monteurs en 1 man in de verkoop/inkoop en aftersales in deze prachtige winkel. 

Begin 2020 is de winkel weer helemaal klaar voor de toekomst na een zeer grondige verbouwing. In de winkel begeleiden wij de klant in alle rust en met aandacht voor zijn of haar persoonlijke wensen naar de aankoop van de juiste fiets. Niet voor niets: “Profile Broeksema, daar mag je meer van verwachten”. Wij zijn gevestigd aan de Wethouder Gerbertstraat 4. 7543 AX in Enschede. Telefoon 053-4767369. Mail info@profilebroeksema.nl Kijk ook op de website: www.profilebroeksema.nl