Afbeelding

Gratis fotoshoot voor senioren

Algemeen

Veel senioren vragen regelmatig om nieuwe foto’s van de kinderen/ kleinkinderen. Maar vragen zij ook recente foto’s van u? Met Project Zenna geven circa 60 fotografen door heel Nederland senioren een gratis fotoshoot en gratis digitale afdruk.

Project Zenna is bedacht door fotografe Zenna Aydin uit Deventer. Inmiddels steunen veel fotografen door heel Nederland “Project Zenna “. Ik ben één van hen. Mijn werkgebied is omgeving Hengelo, Overijssel. Met Project Zenna wil ik u, maar natuurlijk ook de kinderen en kleinkinderen die foto’s geven.

Als de corona-regels weer wat soepeler worden en veel mensen gevaccineerd zijn kunnen we weer denken aan het bezoeken van senioren om die fotoshoot te houden. Veel senioren zijn minder mobiel en een fotoshoot in een studio is dan vaak een te grote opgave. Ik neem mijn spulletjes mee en kom bij u aan huis.

Tijdens de fotoshoot wil ik u graag fotograferen op de plaats waar iedereen u kent (bijvoorbeeld uw eigen stoel, een werk- of hobbyplek), met een dierbaar voorwerp, en natuurlijk de “statieportretten”. Het heet wel fotoshoot, maar er is ook ruimte voor een gesprek. Juist door zo’n gesprek komen dingen naar voren die onderdeel van de fotoshoot zouden kunnen worden. Daardoor krijgen de foto’s juist dat persoonlijke wat bij u hoort. De fotoshoot duurt ongeveer een uur, maar haast is een woord wat niet gebruikt wordt. Ook wanneer het langer duurt is dat geen probleem. Een serie mooie foto’s is het doel.
Na de fotoshoot bewerk ik de foto’s en stuur die naar u op. Bent u niet zo thuis op de computer, dan stuur ik ze naar een contactpersoon. Deze foto’s zijn verkleind en voorzien van watermerk. U kiest de gewenste foto en die stuur ik dan in origineel formaat en zonder watermerk kosteloos toe. Wanneer er meer foto’s afgenomen worden vraag ik daar een kleine vergoeding voor.

Wanneer u belangstelling heeft kunt u contact opnemen met mij. Ik stuur dan de uitgebreide informatie toe: Wim van der Geest, wim@wimvandergeest-fotografie.nl

In heel Overijssel zijn er fotografen die meedoen met het project Zenna. Wellicht is er een bij u in de buurt, zie hieronder e-mails van de fotografen.

Brummen, Marion Verhaaf: marion@marionfotografie.nl 
Deventer, Zenna Tug: info@zennasphotography.nl 
Enter, Gitty Maathuis: gitty_fotografie@hotmail.com
Rijssen, Erna Schuppert-Pas: liefdevollefotografie@gmail.com
Rijssen, Math Willems: mathwillems@home.nl
Vriezenveen, Gerdien Smit: ghs@hotmail.nl 
Zutphen, Marcel Menger: m.menger@outlook.com 
Zwolle, Bernard Ensink: ensink@ziggo.nl 
Zwolle, Mark Monsma: markmonsma@me.com