De camps van de Twentsche Voetbalschool zijn populair.
De camps van de Twentsche Voetbalschool zijn populair.

Voetbal-, sport- en funcamps voor kinderen

Algemeen

Enschede - De Twentsche Voetbalschool houdt deze zomervakantie weer Voetbal-, sport- en funcamps op het sportcomplex van de Universiteit Twente.
Dankzij fondswerving kunnen 150 kinderen uit minimagezinnen gratis meedoen aan deze camps die voor de vijftiende keer worden gehouden.

Van 7 tot en met 12 jaar

De Voetbal-, sport- en funcamps zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.
Het programma zal voor het grootste deel bestaan uit voetbal. “Maar ook andere sporten als tennissen, boksen, atletiek zijn onderdeel van het programma. Ieder kind tussen de 7 en 12 jaar kan inschrijven ongeacht talent, voetbalniveau, jongen of meisje. Dit unieke project wordt ondersteund door de gemeente Enschede, Losser, Menzis, Rabobank, Universiteit Twente en vele anderen’’, aldus Frank Eulderink van de Twentsche Voetbalschool.

De Twentsche voetbalschool heeft als maatschappelijke tak het ‘Vakantiefonds Twente’. ‘’Door fondswerving van deze stichting kunnen 150 kinderen van ouders met een kleine portemonnee gratis meedoen’’, aldus Eulderink.
Er zijn twee camps. De eerste is van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 juli en de tweede van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 juli.