Diva Mayday komt zingen bij de Grolsch Summer Sounds
Diva Mayday komt zingen bij de Grolsch Summer Sounds Foto:

Grolsch Summer Sounds zijn weer terug in juli

Na twee jaar afwezigheid kan het publiek op de Oude Markt weer genieten van drie muzikale zomerse avonden tijdens de Grolsch Summer Sounds.

Enschede - De reeks zomeravondconcerten begint op donderdag 14 juli met Night of Pride, een bontgekleurde avond met diverse live artiesten, DJ's, dansacts en drag queens. Op zaterdag 16 juli is het podium voor Remember The Time met diverse R&B en hiphop acts. De Grolsch Summer Sounds worden donderdag 21 juli afgesloten door de heren van VroegZat met een feestelijk programma vol verrassingen en entertainment.

De organisatie van de Grolsch Summer Sounds heeft het programma samengesteld in samenwerking met Sander Aalbertsen. "Sander organiseert regelmatig regenboogactiviteiten en is ook bekend als zijn alter ego Roxy Daimond. Vanaf een kleurrijk aangekleed podium zullen diverse acts het publiek op de Oude Markt vermaken. Vanaf 19:00 uur wordt de muziek verzorgd door DJ Robin Elyza, MC Divine en ras-entertainer MC Miss Bunty. MC Miss Bunty wordt vaak vergeleken met Shirley Bassey on Acid en weet ieder feest op te fleuren. Ook Diva Mayday trakteert het publiek op bekende hits. Het geheel wordt ingekleurd door diverse drag queens en (vogue)dansers. Een bekende nationale muziek en dance act die ook tijdens Night of Pride te zien is, zal binnenkort bekend worden gemaakt'', aldus Enschede Promotie. "Remember The Time is inmiddels een begrip geworden en VroegZat sluit af met een verrassend programma.''