Afbeelding

Studio Sportaal: blijf je club trouw

ENSCHEDE - Leer met een andere blik naar je vereniging kijken. Ben je wel zo gastvrij als je denkt? Sportaal organiseert samen met Start2Create op woensdag 21 april Studio Sportaal met als thema ‘Blijf je Club trouw’. Tijdens het Webinar krijgen verenigingen tips, adviezen en inzichten om de leden nu en in de toekomst ook trouw te laten blijven aan de club.

In deze online Studio Sportaal breken verenigingen uit hun geijkte denkpaden onder begeleiding van Start2Create. Gaan ze met een andere blik kijken naar hun eigen vereniging, zijn ze wel zo gastvrij als ze denken? Het brein van de deelnemers wordt op scherp gezet met diverse creatief denken tools, zodat ze vanuit onverwachte hoek tot unieke en praktische ideeën komen voor de vereniging.

Meer informatie
Sluit je aan bij het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede. Verenigingen kunnen de online bijeenkomsten gratis bijwonen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Mattijs van den Berg via m.vandenberg@sportaal.nl. Deze Studio Sportaal worden digitaal gehouden van 19.30 tot 21.30 uur en je kunt je opgeven via www.sportaal.nl/studio-sportaal-blijf-je-club-trouw.