Afbeelding
Foto:

Dankwoord

BEDANKT - Als eerste, iedereen van DWF Mediamakers bedankt voor de leuke en leerzame tijd die ik hier heb gehad en voor de mensen die ik heb leren kennen.

In de afgelopen twintig weken heb ik veel geleerd bij DWF Mediamakers. Ik heb niet alleen veel over de redactie geleerd, maar ook over het bedrijfsleven, mezelf en over natuurlijk de krant.

Mijn schrijven
Doormiddel van verschillende opdrachten die ik in de loop van mijn stage periode kreeg, zijn er wat dingen veranderd. Mijn schrijven gaat nu op een formele manier, waardoor het op een goede en duidelijke manier in de krant staat.

Over mezelf
Wat ik over mezelf heb geleerd is dat ik wel goed ben in het hanteren van de Nederlandse taal. Door de hulp van Bjorn kreeg ik het juiste taalgebruik meer onder de knie. Hierdoor heb ik ook geleerd dat ik mezelf meer moet vertrouwen, dat wat ik doe juist wel goed is als ik er maar in geloof.

Bedrijfsleven
Ik heb ook veel geleerd over hoe het bedrijfsleven in elkaar zit. Ik heb gezien hoe een krant elke week weer op de mat lag. Het proces van het maken van de kranten en de omgaan met klanten was heel leerzaam om te zien.

Eerste stage
Mijn eerste keer stage lopen zit er nu dus definitief op. De afgelopen 20 weken zijn voorbij gevlogen. Ik vind het jammer dat ik weg moet, omdat ik bij DWF Mediamakers een hele gezellig tijd heb gehad. ik ben blij dat dit mijn eerste stage is geweest. Ik ben met open armen ontvangen en ik ga met een goed gevoel hier weg.

Nogmaals bedankt voor de hele leuke tijd.

- Romee Klein Schaarsberg