Afbeelding
Foto:

Eindelijk rijden in mijn ultieme droomauto

TWENTE - Als meisje van achttien heb je natuurlijk veel dromen. Mijn droom was misschien dan wel iets anders dan je zou denken namelijk: Rijden in een Land Rover.

Momenteel ben ik als stagiaire werkzaam bij DWF Mediamakers in Enschede, de uitgever van deze krant. Op mijn stage heb ik de mogelijkheid gehad om één van mijn dromen te vervullen. Het rijden in een Land Rover. Op een zonnige vrijdagmiddag was het zover, samen met een collega mocht ik bij de Land Rover-dealer de auto ophalen. Een hele dag rijden in een Range Rover Evoque, ik werd er best nerveus van moet ik bekennen...

In het diepe
Ik werd meteen in het diepe gegooid, ik kon namelijk gelijk alleen in de auto stappen en de snelweg op cruisen om naar huis te rijden. Dit was natuurlijk al een hele belevenis op zich, aangezien ik meteen goed hard kon rijden. Eenmaal thuis ben ik meteen weer ingestapt. Ik ben naar mijn vader toe gereden en heb daar vol trots laten zien in welke auto ik reed en dat het rijden in mijn droomauto op 18-jarige leeftijd al was uitgekomen! Vervolgens ben ik doorgereden naar mijn vriend, die uiteraard direct naast me ging zitten en zo hebben wij samen nog een stuk rondgereden en zelfs nog een stukje Holterberg meegepakt met alle leuke bochten, gas geven en remmen!

Droomauto
De reden waarom ik een Land Rover zo mooi vind weet ik eigenlijk niet precies, maar ik weet wel dat het sinds de lagere school mijn droomauto is. Toen ik daarom de gelegenheid heb gekregen in een Land Rover Evoque te mogen rijden, was ik uiteraard meteen heel enthousiast! Aangezien niet veel mensen van mijn leeftijd de mogelijkheid krijgen om in zijn of haar droomauto te mogen rijden, was het voor mij daadwerkelijk een droom die uitkwam deze dag. Een ding weet ik nu wel heel zeker, en dat is dat een Land Rover zeker mijn droomauto zal blijven!

Romee Klein Schaarsberg

Nog een voorbeeld
Deze tekst wou ik ook even vermelden, aangezien dit voor mij wel het leukste artikel was die ik heb gemaakt tijdens mijn stageperiode. Ik kreeg namelijk de mogelijkheid om in mijn droomauto te rijden, een Range Rover. Ik mocht een dag rijden in de auto en daar heb ik uiteindelijk een artikel over geschreven.