Afbeelding
Foto:

Office Manager: Petra

PETRA - Petra is de Office Manager van het bedrijf. Petra regelt dus eigenlijk van alles. Ze houdt ook echt alles bij van elke medewerker in het bedrijf en helpt altijd iedereen.

De manier hoe Petra mij heeft geholpen in mijn stageperiode, was dan ook meer een ondersteunende rol. Ze zorgde ervoor dat ik opdrachten kreeg in het begin. Petra heeft mij ook alles uitgelegd over hoe het er nou eigenlijk allemaal aan toe gaat in dit bedrijf.

Opdrachten
Stap voor stap kreeg ik verschillende opdrachten, waardoor ik op een gegeven moment een paar taken kon overnemen, namelijk het online zetten van de kranten vele artikelen. Later heb ik het online zetten van de autopaper ook overgenomen. Daarnaast kon ik ook altijd bij haar terecht als ik een vraag ergens over had.

Uithoudingsvermogen
Iets wat ik dan ook voornamelijk van Petra heb geleerd is uithoudingsvermogen hebben. Klink misschien gek, maar het is wel zo. Het uithoudingsvermogen en geduld dat je moet hebben voor wat Petra doet is veel. Ze doet namelijk de facturen, moet klanten onderhouden, is bezig met het opmaken van de kranten en neemt constant de telefoon op. Dit gebeurt ook nog eens allemaal tegelijk en kan dus heel hectisch zijn.

Op pad
Ik ben ook meerdere malen met Petra op pad geweest om een interview met iemand te houden. Petra gaf mij daarvoor al aan waar het interview over moest gaan en waar het bedrijf zich mee bezig hield. De keren dat ik met Petra op pad ben geweest waren niet alleen heel gezellig maar ook heel leerzaam. Het was heel leerzaam om te zien, omdat Petra haar relatie met de klanten heel goed heeft ontwikkeld. Ze kent haar klanten allemaal en ik kon zien dat de klanten dat ook zeer waarderen.