Afbeelding
Foto:

De baas: Dick

DICK - Dick is de baas van DWF Mediamakers. Ik kreeg dan niet tamelijk vaak of veel opdrachten voor hem, had ik toch veel met hem te maken.

Dick is dus de baas van het bedrijf. Hij is daarin tegen het minst bezig met de kranten over het algemeen. Dick houdt zich veel bezig met klanten, maar ook met de drukker van het bedrijf. Dick is vaak op pad en is dan bezig met klantenrelaties te onderhouden. Hij is dus ook de persoon wie de sollicitatie gesprekken voert en alle eind beslissingen over het bedrijf maakt.

Beslissingen
Dick heeft vanaf het begin alle uiteindelijke beslissingen voor mij gemaakt en mij op die manier mij aangestuurd tijdens het lopen van mijn stage in het bedrijf. Hij heeft vooral in het begin van mijn stage periode ook een aantal opdrachten die ik mocht uitvoeren.

Opdrachten
De opdrachten die ik van Dick heb gekregen zijn dus voornamelijk in het begin van mijn stageperiode geweest. Toch heeft hij mij in de loop van de tijd op wat moeilijkere opdrachten gezet. Één van deze opdrachten was een verhaal over prinses Anne die in de jaren 70 mee deed aan de Military in Boekelo. Dit artikel was overigens voor een speciale editie krant die ze hadden, namelijk: Hart van Military. Het tot stand komen van dit artikel zat een heel proces achter. Ik moest namelijk eerst allemaal kranten stukken in scannen die over de military in Boekelo gingen. Deze kranten dateerden van 1973 tot en met 2015, dus je kan bijna wel indenken hoeveel werk dat op zich was. Nadat alles in was gescand zijn er een paar artikelen uitgeprint waar ik informatie kon halen.

Leiding
Dick voornamelijk de leiding over mij aan Bjorn gegeven, omdat Bjorn de hoofdredacteur is van het bedrijf.