Afbeelding
Foto:

Goed advies bij DA Mensink

HENGELO - Drogisterijen heb je overal, maar de DA drogisterij van John Mensink aan de Industriestraat 64 in Hengelo is tot ver buiten Hengelo bekend. De drogisterij is sinds kort ook helemaal verbouwd en in een nieuw jasje gestoken.

"Puur gezondheid en natuur", daar wil John de nadruk op leggen in zijn winkel; dit is ook te zien na de verbouwing. Tijdens de verbouwing is er veel gebeurd, het hele assortiment is aangepast om nog beter aan te sluiten op de wensen van de klant. Het hele interieur kreeg ook een facelift. Zo werd de verlichting vervangen door LED-lampen en alles kreeg een frisse, nieuwe kleur en opknapbeurt. Zo ligt er ook een duidelijke nadruk op de thema's natuur, gezondheid, voedingssupplementen en geneesmiddelen.

Begrip
John Mensink is niet alleen een begrip in Hengelo, maar zelfs ook in de wijde omtrek. Klanten komen uit onder andere Enschede, Zutphen en zelfs Zwolle. Het geheim van deze klantenbinding? Mensink luistert naar zijn klanten en geeft passend advies om uiteenlopende klachten te verhelpen. Veel klanten spreken met lof over John en sturen vaak vrienden, familie en kennissen naar de winkel. John is ook lid van de NVF, oftewel de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapie. Deze vereniging maakt zich vooral sterk over de betrouwbaarheid en kwaliteit van natuurlijke geneesmiddelen. Natuurlijke geneesmiddelen en voedingssupplementen zijn een groeiende trend. Zo is ook de CBD-olie (in de volksmond vaak 'wietolie' genoemd, maar gemaakt van vezelhennep) een ware hit op dit moment. Dit voedingssupplement kan gebruikt worden bij uiteenlopende klachten.

Drogisterij
John Mensink is in 1972 begonnen met de zaak; hij nam deze over van zijn vader. Toentertijd was het nog een gewone drogisterij die van alles verkocht van babyvoeding tot aan tandpasta. In de loop der jaren is de drogisterij veranderd. John begon zich meer te verdiepen in geneeskunde en dat is nu ook waar voornamelijk de winkel om draait. Om mensen te helpen met hun klachten, adviezen te geven en de klant een echt luisterend oor te geven. John hoopt dit nog lang te kunnen doen. Kom langs om eens kennis te maken. DA Drogisterij Mensink is gevestigd aan de Industriestraat 64 in Hengelo. Kijk ook de website van de drogisterij Mensink www.drogisterijmensink.nl en u kunt ook een kijkje nemen op www.natuurpraktijk.nl