Afbeelding
Foto:

Jan Schoenen bestaat al 65 jaar

ENTER - Jan schoenen staat niet voor niets bekend als dé schoenenwinkel in Enter. Inmiddels bestaat Jan Schoenen al 65 jaar en het is niet alleen een begrip in Enter, maar in heel Twente. Wat is het geheim van de winkel?

Jan zit nu al zeven jaar lang in Enter. Het begon allemaal in een klein winkeltje aan de Dorpsstraat. Twee jaar later verhuisde de zaak naar het grotere pand ernaast. Dit pand is een stuk groter dan het vorige pand. Jan heeft hier voor gekozen omdat hij op deze manier een nog groter aantal schoenen aan kan bieden. Nog steeds zit Jan met veel plezier in dit pand.

Passie
De passie voor schoenen heeft Jan al van jongs af aan al gehad. Hij is opgegroeid tussen de schoenen en in de schoenenwinkel van zijn vader. Het ondernemerschap zat dan ook al in de genen. Jan heeft meerdere filialen gehad in Enschede, Hengelo en Oldenzaal, maar toch miste Jan het schoenenvak. Dat is ook de reden dat Jan na al die jaren weer terug naar Enter kwam en hier zijn winkel Jan schoenen heeft geopend.

Schoenen
Met een ruime selectie aan betaalbare schoenen is er voor iedereen wat leuks te vinden in de winkel. "Ik rij zelf vaak naar de schoenenfabrieken in het buitenland waar het zo'n 10 tot 20 euro per paar scheelt." legt Jan uit. "het scheelt ook de klanten heel wat geld, want we hebben een mooi aanbod aan merkschoenen voor jong en oud en voor een zeer betaalbare prijs." verklaart Jan nader. Jan is ook zeer actief bezig op verschillende vormen van social media, zoals Facebook en Instagram. Hier zetten ze dagelijks de nieuwste collecties op. Ze zetten op hun social media ook de verschillende soorten acties die ze hebben, het kunnen Facebook acties zijn, maar ook acties zoals de vaderdag actie die ze enkel weken geleden hadden. Dit is ook een goede manier om de service in de fysieke winkel te koppelen aan de zichtbaarheid van het internet.

Kom langs!
Jan schoenen is te vinden aan de Dorpsstraat 64, te Enter. Meer informatie over de winkel en openingstijden is te vinden op www.janschoenen.nl. Op de website kunt u ook de Facebook en Instagram pagina vinden waar je ook de nieuwste schoenen collecties kan bekijken.