Afbeelding
Foto:

Klanten van DWF Mediamakers

KLANTEN - Het bedrijf DWF Mediamakers bestaat uit een redelijk klein team en is daarom ook een redelijk klein bedrijf, ten opzichte van andere full-service uitgeverijen.

Omdat het bedrijf niet heel groot is hebben ze eigenlijk niet de mogelijkheid om bedrijven af te wijzen, daarom nemen ze elke klant, die geïnteresseerd is een artikel/advertentie. heel erg serieus.

Voordeel
Een groot voordeel van de krant is dat de onderwerpen van de artikelen verschillen, die zich bevinden op de normale pagina's van de Hart van kranten. Daardoor is de doelgroep van het bedrijf automatisch heel breed. De Media-adviseurs gaan daarom ook van deur tot deur naar verschillende soorten bedrijven. Dit doen ze om natuurlijk zoveel mogelijk klanten binnen te halen. Dit kan bijvoorbeeld van een slager naar een bloemist gaan. Alles is mogelijk voor in de Hart van kranten. Zoals ik ook al eerder in het verslag had vermeld heeft het bedrijf ook verschillende thema's waar ze mee werken. Bijvoorbeeld het Thema Wonen er wordt wel een geschikte selectie gemaakt, waardoor de artikelen van de klanten extra mooi opvallen op de pagina waar zij gespecialiseerd in zijn.

Persoonlijkheid
De klanten worden in de meeste gevallen ook persoonlijk te woord gestaan. Dit heeft ook te maken met de klantvriendelijkheid en om zo de klant een goed gevoel te geven. In overleg met de klant kan ook worden gekeken naar waar ze bijvoorbeeld op de pagina komen te staan en als het voor- of achterin in de krant is. Er is heel veel mogelijk tussen het bedrijf en de klanten omtrent de krant en advertenties.

Afbeelding