Autopaper

AUTOPAPER - De Hart van kranten is niet het enige waar het bedrijf zich mee bezig houdt. Er is namelijk nog een speciale editie krant, beter gezegd "de Autopaper".

De Autopaper is een uitgave van DWF Mediamakers dat zich bevind in Enschede. Deze uitgeverij startte in september 2005 met het verspreiden van de maandelijkse krant de Autopaper. Het bleek een groot succes te zijn, want deze mobiliteitskrant, die huis aan huis word bezorgt in de regio van Twente voorziet aan de behoefte voor de mobiliteitsbranche en consument.

Mobiliteitsnieuws
In Twente was er over het mobiliteitsnieuws in de huis-aan-huis bladen altijd maar weinig bekend. De Autopaper zorgt ervoor dat de autobranche een eigen podium heeft, waarop de producten gepresenteerd kunnen worden. De autopaper heeft ook een groot scala aan bedrijven die meedoen met deze krant. De meeste klanten worden ook allemaal op een persoonlijke manier benaderd over de volgende editie.

Naast de krant wordt de autopaper ook digitaal weergeven op de website. Hier kun je als consument nog even rustig kijken naar het aanbod van de vervoersmiddelen kijken en bevind zich het laaste nieuws van de verschillende autodealers.

Doormiddel van reclamecampanges en met een desgewenst ondersteund redactioneel artikel, haalt het bedrijf een groot inkomensbron binnen. Hiervoor plaasten ze ook maandelijks aan talloze nieuwe intressante auto artikelen.

De Autopaper is terug zien in verschillende "hart van kranten", namelijk in de editie van Deventer (bron), Rijssen, Hengelo, Enschede en Almelo.

Ondanks dat de Autopaper nog niet zo lang bestaat als de andere "hart van kranten" heeft het in de korte tijd aardig wat bereik naar zich toe getrokken. Ze hebben op dit moment namelijk een bereik van 56.000 huishoudens, waarbij de krant op de deurmat terecht komt.