Afbeelding
Foto:

DWF Mediamakers

DWF - DWF Mediamakers bestaat sinds 1999 en is gestart onder de naam DWF Publishing.

Ze zijn een klein full-service uitgeverij en het bedrijf beschikt ook over een eigen studio. Het bedrijf DWF Mediamakers heeft veel plekken rondom twente gezien, ze zijn in de jaren dat ze bestaan al minsten 5 keer verhuisd. Ze bevinden zich nu aan de Marssteden 70 in Enschede.

Leidingevende
Het personeel bestaat uit verschillende functiegroepen, namelijk de redactie, de studio en het verkoopteam. Hierbij voert iedereen zijn eigen taken uit waarin hij/zij gespecialiseerd is. In het bedrijf bevinden zich twee leidinggevende personen, namelijk Dick (Directeur) en Petra (Office-Manager). Dick is verantwoordelijk voor alle beslissingen die ze als een bedrijf nemen. Daarnaast verkoopt hij ook advertenties/redactie aan klanten. Petra ondersteunt hem hier zo goed mogelijk in. Daarnaast regelt ze alles wat hier omheen zit, om op die manier de klanten "warm" en "tevreden" te houden. Iets wat voorop staat in het bedrijf is het persoonlijk contact met de klanten, hier zijn ze dan tevens ook heel goed in.

Studio
De studio bestaat momenteel uit 1 werknemer, dat is Stefan Egberink (Grafisch Vormgever). Stefan is druk bezig met het maken en verbeteren van advertenties. De advertenties of een idee voor een advertentie worden vaak afgeleverd door het verkoopteam die langs klanten of toekomstige klanten zijn geweest. De studio houdt zich ook bezig met het gereedmaken van de kranten voor de drukker. De studio is dan bezig met de pagina's die qua redactie en advertenties klaar zijn om die op te maken. Uiteindelijk moeten ze het voor dinsdag 5 uur af hebben zodat het naar de drukker kan.