Afbeelding
Foto: Wilmink Theater

NATUURLIJK Theater van het Landschap

Algemeen


NATUURLIJK Theater van het Landschap is bijzonder locatietheater voor de hele familie, geproduceerd door Wilminktheater Enschede en Landschap Overijssel. Het wordt voor bezoekers een onvergetelijke belevenis op Hof Espelo in Enschede en Het Reestdal in Balkbrug.

Landschap Overijssel bestaat negentig jaar en viert dat onder meer met deze speciale voorstelling. Er worden drie korte voorstellingen gespeeld op verschillende locaties in het bos. Bezoekers wandelen van de ene naar de andere voorstelling, onderwijl genietend van de natuur om hen heen. Bezoekers lopen maximaal drie kilometer. Beweeg mee met het ritme van de natuur is het credo. Voor jong en oud een geweldig uitje waarbij mag worden afgeweken van de gebaande paden!

De voorstelling wordt meerdere keren op twee verschillende locaties gespeeld: Hof Espelo bij Enschede en bij de Wheem in Balkbrug in het Reestdal. Twee natuurgebieden die zich perfect lenen voor een heerlijke wandeling door de natuur en als magische setting voor een theatervoorstelling. Trek je stevige schoenen aan en ga mee op ontdekking in Het Reestdal of op Hof Espelo!

“’De natuur is het beste podium voor theater. We willen de pracht van de natuur laten zien en mensen bewust maken in wat voor bijzondere omgeving ze zijn”, aldus Michael Sijbom, directeur Landschap Overijssel. De combinatie van natuur en theater is volgens de organisatie heel logisch. ‘’De natuur is het beste podium voor theater. We willen de pracht van de natuur laten zien en de voorstelling gaat ook over de wonderen van de natuur. We willen de mensen bewust maken in wat voor bijzondere omgeving ze zijn,’’ legt directeur Michael Sijbom uit.


Ben jij erbij?
Van donderdag 30 juni t/m zondag 10 juli wordt het een onvergetelijke belevenis op Hof Espelo in Enschede en van donderdag 14 juli t/m zondag 24 juli in Het Reestdal in Balkbrug. Voor elk verkocht kaartje plant Landschap Overijssel een boom. Wie het wil kan zijn of haar boom in het najaar zelf planten. Leuk toch?! Je kunt je kaarten bestellen bij het Wilmink Theater, via www.natuurlijktheater.nl

90 jaar Landschap Overijssel
Landschap Overijssel organiseert nog allerlei andere leuke en zinvolle activiteiten in het kader van haar 90-jarig bestaan. Kijk op https://www.landschapoverijssel.nl/90jaar voor het actuele overzicht.

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 19 apr, 14:00
Afbeelding
Gestoomde zalm met gebakken asperges en witte-wijnsaus 19 apr, 09:59
Ester Bertholet.
Ester Bertholet legt uit: wat is delier nu precies? 18 mrt, 12:12
Een gang vol obstakels hindert ook de brandweer bij de bluswerkzaamheden
Plaats géén spullen in de galerij of gang 17 mrt, 14:14
Wanneer zelfstandig naar het theater wat lastiger is, biedt Vier het Leven de helpende hand.
Ook weer naar het theater dankzij Vier het Leven! 16 mrt, 14:05