Afbeelding

Voor elke voet de perfecte schoen bij Gert de Olde schoenen

Algemeen

ALMELO - Onze voeten zijn een belangrijke basis voor onze totale gezondheid. Wanneer je voetklachten hebt, heeft dit vaak een breder effect op de gezondheid. Goed passende schoenen zijn dan ook van groot belang. Toch dragen verreweg de meeste mensen de verkeerde schoenen, zo zien ook de gediplomeerde schoenconsulenten van Gert de Olde schoenen in Almelo.

“Ruim acht op de tien mensen draagt eigenlijk de verkeerde schoenen.”, zo benadrukt eigenaar Kees Boogerd. Ze gaan naar een winkel, trekken ongeveer hun maat uit het schap en passen vluchtig. Of ze kopen schoenen online die uiteindelijk toch niet helemaal lekker lopen. Of erger nog, voetproblemen veroorzaken.

Gert de Olde schoenen is al vele jaren een vertrouwd adres in Almelo. Het is de schoenenwinkel voor het hele gezin: van jong tot oud, heren en dames. Iedereen verdient immers goed passende én modieuze schoenen.

Bij Gert de Olde schoenen staat uw specifieke voet centraal. De zeven gediplomeerde schoenconsulenten meten beide voeten uitgebreid op zowel qua lengte als breedte. Zij nemen hier graag de tijd voor om de juiste schoenvorm te bepalen. Gert de Olde schoenen heeft de grootste collectie pasvormschoenen van heel Nederland, waarvan veel schoenen door een uitneembaar voetbed ook geschikt zijn voor het gebruik met uw eigen, bestaande steunzolen. Met het uitgebreide assortiment aan lengte- en breedtematen kan zo de perfecte schoen gevonden worden voor uw specifieke voet. En ja, óók de mensen die op ‘grote voet’ leven, een brede of juist smalle voet hebben kunnen er passende schoenen vinnen. Zo loopt het assortiment door tot in maat 50.

Wanneer mensen kampen met specifieke voetproblemen is het kopen van goede schoenen wat lastiger; men heeft dan wat gerichter advies nodig voor de juiste keuze. Daarom is er twee dagen in de week een podotherapeut aanwezig van Podotherapie Oost-Nederland. Zij kunnen bijvoorbeeld adviseren bij klachten zoals een afwijkende voetstand of afwijkend looppatroon. Dankzij het gebruik van een goede steunzool kan een schoen perfect afgestemd worden om van lopen weer een genot te maken.

Nu we weer richting de herfst gaan is dit ook het ideale moment om eens de najaarscollectie te ontdekken. Gert de Olde schoenen toont u uiteraard graag de nieuwste trends op schoengebied van vele kwaliteitsmerken. Met onder meer Durea, Finn Comfort, Footnotes, Greve, Hartjes, Lowa, Meindl, Mephisto, Piedi Nudi, Xsensible, Wolky en vele anderen. Goede service stopt uiteraard niet bij de aankoop; ook wanneer er toch iets mis is aan de schoen helpen zij graag. Hiervoor werkt men samen met schoenmakerij Flink en schoenmakerij Vogelzang. 

Gert de Olde schoenen verwelkomt u graag in de winkel aan de Bornsestraat 67 in Almelo. Achter de winkel is een ruime eigen parkeerplaats aanwezig waar men gratis kan parkeren. Neem dus zeker de tijd voor een bezoek om weer met de perfecte schoen huiswaarts te gaan! Ook online bestellen is mogelijk. Kijk voor meer informatie en online bestellen op: www.gertdeoldeschoenen.nl Laat u inspireren door de nieuwste schoenmode op Facebook: Gert de Olde schoenen.

Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 8 uur geleden
Afbeelding
Gestoomde zalm met gebakken asperges en witte-wijnsaus 12 uur geleden
Ester Bertholet.
Ester Bertholet legt uit: wat is delier nu precies? 18 mrt, 12:12
Een gang vol obstakels hindert ook de brandweer bij de bluswerkzaamheden
Plaats géén spullen in de galerij of gang 17 mrt, 14:14
Wanneer zelfstandig naar het theater wat lastiger is, biedt Vier het Leven de helpende hand.
Ook weer naar het theater dankzij Vier het Leven! 16 mrt, 14:05
Goede mondzorg is juist ook voor ouderen erg belangrijk.
Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistent(e)... 16 mrt, 13:48
Zonnestroom is een mooie, duurzame investering.
Grootouders voor het Klimaat in actie voor wind- en zonnestroom 15 mrt, 16:10
Een inwoner van Sardinië.
Gezonder leven in de 'Blue Zones' 15 mrt, 15:44