Afbeelding

Fietsknoop

Algemeen

Fietsknoop is een digitaal platform voor de recreatieve fietser en wandelaar. Naast de website brengen we een app uit onder de naam Fietsknoop. Daarmee zijn we gestart in 2010 en we waren toen een van de eerste platformen die het knooppunten systeem onder de aandacht brachten van een groot publiek.

Oorspronkelijk zijn we begonnen met alleen de fietsnetwerken. De wandelnetwerken met knooppunten zijn pas veel later gekomen. Vanaf 2021 bieden we deze wandelnetwerken ook aan. Nog niet heel Nederland is voorzien van wandelknooppunten, maar de regio Twente staat er helemaal in.

Het is eenvoudig om Fietsknoop te gebruiken. Download de app en je kunt meteen beginnen met het maken van een route. Kies of je wilt fietsen of wandelen. Door te klikken op een knooppunt geef je het startpunt aan. Klik de knooppunten aan waarlangs je wilt wandelen en sluit de route af door te klikken op het ‘opslaan’ symbool. Je hoeft de knooppunt nummers niet zelf meer op een papiertje te zetten. Open de route uit de lijst ‘Routes’ en start de route. Lopen maar. Zo simpel is het!

Fietsknoop is een heel complete en veelzijdige app. Er kan nog veel meer dan hier beschreven is. Heb je een vraag? Lees de handleiding in de app en op de website en bekijk de instructievideo’s op de website. Wil je nog meer weten? Mail naar info@fietsknoop.nl, en binnen 24 uur ontvang je een antwoord.

Al vanaf het begin is Fietsknoop opgepikt door enthousiaste fietsers. De combinatie van een goede en gratis app met een zo actueel mogelijk netwerk sloeg aan. Samen met het gebruik is ook de functionaliteit van de app uitgebreid wat door gebruikers erg gewaardeerd wordt. En na de fietsers beginnen nu ook de wandelaars Fietsknoop te vinden. Fietsknoop is er voor iedereen. Jong en oud. We besteden veel aandacht aan een eenvoudige bediening zodat iedereen er snel mee aan de gang kan. En dat alles bieden we je helemaal gratis aan. Stoor je je aan de reclame en wil je van alle extra’s gebruik maken, dan is er Fietsknoop[+]Plus. Voor een klein jaarlijks bedrag (geen abonnement) is de app reclamevrij en heb je maximaal profijt van Fietsknoop!

Nog even de belangrijkste voordelen van Fietsknoop op een rijtje:

- Alle knooppuntennetwerken in Nederland, België en de grensstreek met Duitsland.
- Zelf routes maken en fietsen of wandelen met spraakondersteuning.
- Anoniem te gebruiken, je privacy is ons heilig.
- Gratis account voor meer mogelijkheden.
- Online handleiding, instructievideo’s en professionele helpdesk.
- Fietsknoop[+]Plus voor reclamevrij gebruik en veel extra’s!

Kijk ook op de website: www.fietsknoop.nl

Afbeelding
Afbeelding
Le Sourire Oldenzaal: dé leuke ontmoetingsplek voor senioren 13 uur geleden
Afbeelding
De seizoenen van Hart van Senioren 19 uur geleden
Afbeelding
Nederland blijft in Beweging 6 jun., 13:06
Afbeelding
Presentatie boek 'Vitaal Ouder Worden' door Ester Bertholet 6 jun., 08:04
Afbeelding
Fitte benen met Schmidt Medica 5 jun., 14:03
Afbeelding
Alleen familie! 13 mrt., 12:50
Afbeelding
Saskraam Kringloop 12 mrt., 18:47
Afbeelding
Treinreis voor Denkend aan Zwitserland 12 mrt., 11:46