Polikliniek Proktovar: persoonlijke en effectieve zorg voor iedereen

Polikliniek Proktovar in Hengelo is een zelfstandig behandelcentrum, dat gespecialiseerd is in uiteenlopende behandelingen op het gebied van spataderen, darmklachten en anale klachten, rugklachten en plastische chirurgie. Het bieden van persoonlijke, professionele zorg in een kleinschalige en laagdrempelige omgeving, zorgt voor optimale behandeling en zorg.

HENGELO - De kliniek heeft korte wachtlijsten, waardoor men snel geholpen kan worden. Dit is zeker prettig bij klachten die een impact hebben op het dagelijks leven van de patiënt. De artsen gebruiken de nieuwste behandelmethodes en apparatuur voor een doeltreffende behandeling. Daarnaast draagt men zorg voor een goede advisering in de leefstijl om herstel te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van rug- en gewrichtsklachten waarbij men ook buiten de kliniek werkt aan herstel met oefen- en fysiotherapeuten in de eigen omgeving.

Behandelingen worden bij een verwijzing door de huisarts (medische indicatie) volledig vergoed. Voor de verzekeraars waar Proktovar geen contract mee heeft, is er een coulance regeling. Hierdoor betaalt u bij Proktovar nooit meer dan het eigen risico. Deze hoogwaardige, persoonlijke zorg is zo voor iedereen toegankelijk.

Polikliniek Proktovar is gevestigd aan de Demmersweg 66 in Hengelo. Voor behandelingen van verzekerde zorg, moet men doorverwezen worden door de eigen huisarts. Kijk voor meer informatie over behandelingen of het maken van een afspraak op de website: www.proktovar.nl.

Meer berichten