Afbeelding

Polikliniek Proktovar: persoonlijke en effectieve zorg voor iedereen

Algemeen

Polikliniek Proktovar in Hengelo is een zelfstandig behandelcentrum, dat gespecialiseerd is in uiteenlopende behandelingen op het gebied van spataderen, darmklachten en anale klachten, rugklachten en plastische chirurgie. Het bieden van persoonlijke, professionele zorg in een kleinschalige en laagdrempelige omgeving, zorgt voor optimale behandeling en zorg.

HENGELO - De kliniek heeft korte wachtlijsten, waardoor men snel geholpen kan worden. Dit is zeker prettig bij klachten die een impact hebben op het dagelijks leven van de patiënt. De artsen gebruiken de nieuwste behandelmethodes en apparatuur voor een doeltreffende behandeling. Daarnaast draagt men zorg voor een goede advisering in de leefstijl om herstel te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van rug- en gewrichtsklachten waarbij men ook buiten de kliniek werkt aan herstel met oefen- en fysiotherapeuten in de eigen omgeving.

Behandelingen worden bij een verwijzing door de huisarts (medische indicatie) volledig vergoed. Voor de verzekeraars waar Proktovar geen contract mee heeft, is er een coulance regeling. Hierdoor betaalt u bij Proktovar nooit meer dan het eigen risico. Deze hoogwaardige, persoonlijke zorg is zo voor iedereen toegankelijk.

Polikliniek Proktovar is gevestigd aan de Demmersweg 66 in Hengelo. Voor behandelingen van verzekerde zorg, moet men doorverwezen worden door de eigen huisarts. Kijk voor meer informatie over behandelingen of het maken van een afspraak op de website: www.proktovar.nl.

Ester Bertholet.
Ester Bertholet legt uit: wat is delier nu precies? 18 mrt, 12:12
Een gang vol obstakels hindert ook de brandweer bij de bluswerkzaamheden
Plaats géén spullen in de galerij of gang 17 mrt, 14:14
Wanneer zelfstandig naar het theater wat lastiger is, biedt Vier het Leven de helpende hand.
Ook weer naar het theater dankzij Vier het Leven! 16 mrt, 14:05
Goede mondzorg is juist ook voor ouderen erg belangrijk.
Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistent(e)... 16 mrt, 13:48
Zonnestroom is een mooie, duurzame investering.
Grootouders voor het Klimaat in actie voor wind- en zonnestroom 15 mrt, 16:10
Een inwoner van Sardinië.
Gezonder leven in de 'Blue Zones' 15 mrt, 15:44
Afbeelding
Recept: Mosselen op z'n Italiaans 15 mrt, 15:39
De wandelingen over de Smartfloor trokken veel deelnemers en belangstellenden.
Beter inzicht in uw eigen valrisico 15 mrt, 13:37