<p>&ldquo;Sinds de uitbraak van corona zijn veel mensen overgestapt van een vliegvakantie naar een campervakantie en dat is te merken!&rdquo;</p>

“Sinds de uitbraak van corona zijn veel mensen overgestapt van een vliegvakantie naar een campervakantie en dat is te merken!”

Rexim Campers: specialist in verkoop, verhuur en onderhoud

HENGELO - Rexim Campers B.V. is opgericht in 2019 door Rob Lentelink en zijn zoon Kevin en bevindt zich op het terrein van het occasioncenter van Steza, de Nissan dealer in Hengelo, aan de Zilverstraat 5 op industrieterrein Hengelo-Zuid. Rexim Campers maakt gebruik van een deel van de showroom en werkplaats van Steza. Je kunt er terecht voor de aanschaf, huur, inruil, financiering, onderhoud en schadeherstel van campers. Kortom, een echte camperexpert. Maak kennis met de charme van het ‘camperen’ bij Rexim. 

Verkoop / inkoop en verhuur van campers

Rexim campers richt zich op de verkoop van jong gebruikte campers. Dit is hun specialiteit. Op de website vind je een actueel aanbod campers en een compleet overzicht van de uitrusting. Vraag gerust naar een offerte of inruilvoorstel of kom langs om een kijkje binnenin een camper te nemen. Liever huren? Ook dat kan! Rob Lentelink legt uit: ”Aankomend jaar worden vier nieuwe campers ingezet voor verhuur. Daarmee komt de huurvloot op een totaal van acht campers voor twee tot en met vijf personen. Deze mogen door heel Europa rijden, zijn goed verzekerd en er is een pechhulpdekking voor heel Europa voor een zorgeloze vakantie. Deze huurcampers zijn uitgerust met een complete inventaris, elke huurder krijgt voor vertrek een duidelijke uitleg over het gebruik.”

Als je besluit een camper te reserveren, krijg je op voorhand een uitgebreide handleiding thuis gestuurd en voor vertrek een duidelijke uitleg. Ook een proefrit maken behoort tot de mogelijkheden. Via de website kun je in drie eenvoudige stappen al een camper huren. De tarieven verschillen per seizoen: laag-, midden- en hoogseizoen. 

Onderhoud, reparatie en schadeherstel

Ook voor onderhoud, reparatie en schadeherstel kunt u bij Rexim Campers terecht. “Ons team bestaande uit vakbekwame monteurs staat voor je klaar. Wil je accessoires aanschaffen voor je camper? Die kunnen wij leveren en monteren!”, vertelt Rob. “Of heb je schade gereden? Ook dat kunnen wij verhelpen. Op de website kun je dan een formulier invullen en een foto van de schade toevoegen. Vervolgens nemen we contact met je op om te overleggen wat de kosten zullen zijn.”

Tevreden klanten

Aankomende zomer is alweer het derde seizoen van Rexim Campers. “De klanten die tot nu toe gebruik hebben gemaakt van de verhuur zijn uiterst tevreden en daar doen we het voor. Sinds de uitbraak van corona zijn veel mensen overgestapt van een vliegvakantie naar een campervakantie en dat is te merken! Twijfel je nog? Kom dan gerust langs voor informatie en vrijblijvend advies en natuurlijk staat de koffie klaar”, aldus Kevin.  

Meer informatie

Rexim Campers B.V. is gevestigd aan de Zilverstraat 5, 7554 NK in Hengelo. Kijk voor meer informatie op de website: www.rexim.nl, e-mail: info@rexim.nl of bel: 074-290 98 44.

Openingstijden

Maandag:    
Gesloten
Dinsdag:
09.30 – 17.30 uur
Woensdag:
09.30 – 17.30 uur
Donderdag:
09.30 – 17.30 uur
Vrijdag:
09.30 – 17.30 uur
Zaterdag:
09.30 – 16.00 uur
Zondag:
Gesloten
Meer berichten