Foto: M.C. De Kievit

Voor elk voetprobleem een oplossing bij de Kievit in Hengelo

Aan het begin van het gezondheidspark in Hengelo bevindt zich de Kievit. De Kievit biedt totale voetzorg en is erop gericht om u te helpen bij al uw voetklachten. U kunt hier terecht bij de podotherapeuten van Voetencentrum Wender, de orthopedisch schoenmakers van Voetmax Orthopedie, de schoenmakerij van den Hoek en de schoenadviseurs van de specialistische schoenenwinkel Kievit Schoenen.

Wilma Post (52) is 25 uur per week werkzaam in de zorg en is sinds drie jaar bekend met het totale voetzorg concept in de Kievit. Ze vertelt: “Zo’n tien jaar geleden kreeg ik last van de onderkant van mijn voet. Na verschillende bezoeken aan de huisarts werden mijn klachten gelinkt aan hielspoor. Hiervoor ben ik destijds naar de fysiotherapeut gegaan, die mij verschillende oefeningen gaf om mijn klachten te verminderen. Toch bleef ik last houden van mijn voeten en toen ben ik zelf verder gaan zoeken. Ik kwam bij de podotherapeut van Voetencentrum Wender terecht, daar bleek ik geen hielspoor te hebben maar een overbelaste peesplaat. Met een goed schoenadvies heb ik vervolgens bij Kievit Schoenen een afspraak gepland. Samen met de schoenspecialist zijn we op zoek gegaan naar de beste schoenen voor mij. De mensen bij de Kievit proberen echt alles te doen om mij zo goed mogelijk te helpen.”

Totale voetzorg

Binnen de Kievit werken verschillende specialisten op het gebied van de voet met elkaar samen. Hierdoor kan er onder één dak totale voetzorg aangeboden worden, voor elk probleem bestaat een oplossing. Mark Willemsen van Kievit Schoenen vertelt: “Binnen de Kievit is er veel kennis en kunde in huis op het gebied van de voet. Wanneer alleen een schoen niet voldoende is om klachten te voorkomen kijkt een podotherapeut mee of er wordt een afspraak bij de orthopedisch schoenmaker ingepland als blijkt dat normaal confectieschoeisel niet passend is. Hier ligt het onderscheidend vermogen van de schoenenwinkel en de Kievit, de verschillende specialisten weten samen meer. Gekscherend zeggen ze bij de Kievit dat ze alles onder de knie hebben!”

“De combinatie tussen de schoenen van Kievit Schoenen, de steunzolen van Voetencentrum Wender en de kleine aanpassing door schoenmaker van den Hoek heeft ervoor gezorgd dat mijn klachten verholpen zijn. Ik kan eindelijk weer 5 kilometer wandelen!”, aldus Wilma.

Wandelschoenen

Kievit Schoenen heeft buiten een ruim assortiment comfortabele schoenen van de merken Xsensible, Durea, Hartjes en nog veel meer ook een ruim assortiment wandelschoenen. De merken Lowa, Meindl en HanWag zijn ruim vertegenwoordigd. Bij de aanschaf van wandelschoenen is kennis van wandelen en bijbehorende schoenen erg belangrijk. U koopt geen pakje boter dus wilt u de juiste keuze maken. Bij de Kievit is deze kennis ruimschoots aanwezig.

Meer informatie

Een afspraak voor uw bezoek aan de schoenenwinkel of voor advies op afstand kunt u eenvoudig maken via de website: www.kievit-schoenen.nl. Wilt u een afspraak maken bij één van de specialisten in de Kievit? Neem dan contact op door te bellen naar 088 – 454 77 66. U vindt de Kievit aan de Sabina Klinkhamerweg 10 in Hengelo (ov).

Meer berichten