Foto: Jaap Vork jaap@jaapvork.com

Klushulp van Centraal Beheer

Iedereen kent het wel. Klusjes in en om het huis die maar blijven liggen. Of het nu gaat om het peertje dat maar blijft hangen, een rookmelder ophangen of een lekkende kraan. Met de Klushulp wil Centraal Beheer u helpen om deze klussen makkelijk en goed te regelen. Door een vakman bij u uit de buurt. Zodat u weer tijd heeft voor de dingen die echt belangrijk zijn. U kunt gemakkelijk online een vakman boeken; ook wanneer u geen klant bent bij Centraal Beheer. U maakt de afspraak voor wanneer het ú uitkomt en u hebt de Altijd Goed Garantie!

Onze Klushulp in 4 stappen

1. Kies uw klus en voorkeursdata.
2. We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt.
3. Hebben we een vakman gevonden, dan komt de vakman bij u langs op uw gekozen tijdstip In de afspraakbevestiging staan de gegevens van de vakman.
4. U ontvangt achteraf een email met de factuur.

Als lid van KBO PCOB ontvangt u 10 euro korting op uw klus bij de Klushulp. Boek uw klus met korting via www.centraalbeheer.nl/kbo. Vul bij het boeken van de klus de volgende kortingscode in: KBO-PCOB. Voor vragen kunt u ons mailen klushulp@centraalbeheer.nl of bellen op (055) 579 7676. Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten