Grand Gallery: kunst met passie gemaakt!

Grand Gallery is een initiatief van gepassioneerd kunstenares, auteur en kunstliefhebster Marieke Pril. Haar schilderstijl is het beste te omschrijven als een harmonieuze balans tussen realisme, impressionisme en symboliek; herkenbaar en warm.

Grand Gallery heeft tot doel een zo breed mogelijk publiek te bereiken en hen op een laagdrempelige wijze in contact te brengen met kunst. Wij richten ons niet alleen op de doorgewinterde kunstkenner of kunstliefhebber, maar met name ook op de vele mensen die gewoon van mooie en bijzondere dingen houden. In tegenstelling tot wat veel mensen verwachten is kunst bereikbaar voor iedereen. Steeds meer mensen ontdekken de verrijking die kunst hen kan geven. Via Grand Gallery wordt tevens de mogelijkheid geboden een custom made schilderij te laten maken, een op maat gemaakt kunstwerk, gebaseerd op de persoonlijkheid van de opdrachtgever, waardoor dus altijd een uniek werk wordt gecreëerd. Grand Gallery beschikt daarnaast ook over een Kalligrafie Atelier. Als kalligrafiste werkt Marieke Pril niet alleen vanuit haar atelier, maar ook op locatie. Enkele grote opdrachten binnen het Rijks Museum Twenthe en de binnenstad van Enschede heeft ze al op haar naam staan, alsmede vele persoonlijke opdrachten. Een prachtig, authentiek gekalligrafeerd gedicht op perkament, een oorkonde, een spreuk bij u thuis op de muur of op een wand binnen uw bedrijf behoort tot de vele mogelijkheden.

Kortingsactie
Graag biedt Grand Gallery voor leden van KBO PCOB een introductie korting aan van 20% op alle schilderijen en/of kalligrafie opdrachten. Heeft u vragen over de kunst op Grand Gallery, het Kalligrafie Atelier of specifieke wensen, laat het ons weten en mail naar mariekepril@hotmail.com Een impressie van de kunst van Marieke Pril kunt u vinden op haar online galerie Grand Gallery: https://www.facebook.com/GrandGallery.nl

Meer berichten