Afbeelding

Grand Gallery: kunst met passie gemaakt!

Algemeen

Grand Gallery is een initiatief van gepassioneerd kunstenares, auteur en kunstliefhebster Marieke Pril. Haar schilderstijl is het beste te omschrijven als een harmonieuze balans tussen realisme, impressionisme en symboliek; herkenbaar en warm.

Grand Gallery heeft tot doel een zo breed mogelijk publiek te bereiken en hen op een laagdrempelige wijze in contact te brengen met kunst. Wij richten ons niet alleen op de doorgewinterde kunstkenner of kunstliefhebber, maar met name ook op de vele mensen die gewoon van mooie en bijzondere dingen houden. In tegenstelling tot wat veel mensen verwachten is kunst bereikbaar voor iedereen. Steeds meer mensen ontdekken de verrijking die kunst hen kan geven. Via Grand Gallery wordt tevens de mogelijkheid geboden een custom made schilderij te laten maken, een op maat gemaakt kunstwerk, gebaseerd op de persoonlijkheid van de opdrachtgever, waardoor dus altijd een uniek werk wordt gecreëerd. Grand Gallery beschikt daarnaast ook over een Kalligrafie Atelier. Als kalligrafiste werkt Marieke Pril niet alleen vanuit haar atelier, maar ook op locatie. Enkele grote opdrachten binnen het Rijks Museum Twenthe en de binnenstad van Enschede heeft ze al op haar naam staan, alsmede vele persoonlijke opdrachten. Een prachtig, authentiek gekalligrafeerd gedicht op perkament, een oorkonde, een spreuk bij u thuis op de muur of op een wand binnen uw bedrijf behoort tot de vele mogelijkheden.

Kortingsactie
Graag biedt Grand Gallery voor leden van KBO PCOB een introductie korting aan van 20% op alle schilderijen en/of kalligrafie opdrachten. Heeft u vragen over de kunst op Grand Gallery, het Kalligrafie Atelier of specifieke wensen, laat het ons weten en mail naar mariekepril@hotmail.com Een impressie van de kunst van Marieke Pril kunt u vinden op haar online galerie Grand Gallery: https://www.facebook.com/GrandGallery.nl

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 19 apr, 14:00
Afbeelding
Gestoomde zalm met gebakken asperges en witte-wijnsaus 19 apr, 09:59
Ester Bertholet.
Ester Bertholet legt uit: wat is delier nu precies? 18 mrt, 12:12
Een gang vol obstakels hindert ook de brandweer bij de bluswerkzaamheden
Plaats géén spullen in de galerij of gang 17 mrt, 14:14
Wanneer zelfstandig naar het theater wat lastiger is, biedt Vier het Leven de helpende hand.
Ook weer naar het theater dankzij Vier het Leven! 16 mrt, 14:05