Foto:

MAX Ouderenjournaal: Handvatten en een glimlach

Het MAX Ouderenjournaal biedt handvatten, maar bezorgt ook een glimlach. Ze nemen een kijkje bij grote en kleine initiatieven in de regio. Het programma geeft ook tips voor afleiding en vermaak. Het programma heeft een aantal vaste rubrieken. Deze staan in het teken van actuele ontwikkelingen, achtergronden en nieuws uit de regio.

Ook is er aandacht voor mensen die door corona het roer hebben omgegooid. Kent of bent u een positief persoon die door corona compleet ander werk is gaan doen? Die nieuwe carrièrekansen heeft gevonden, door het verplicht inslaan van een nieuwe weg? Of wellicht eindelijk dromen waar is gaan maken? Laat het weten via www.maxvandaag.nl/sessies/paginas/oproep/deel-uw-verhaal-met-het-max-ouderenjournaal/.

Tip van de kijker
Het MAX Ouderenjournaal is op zoek naar uw verhaal. Dat mag een tip zijn hoe u deze tijd op een leuke manier doorkomt of gewoon een verhaal dat u met ons wilt delen. Stuur er een foto bij of een filmpje. Mocht de redactie iets met uw tip, foto of filmpje doen, dan nemen zij hierover contact met u op. Kijk elke maandag naar het MAX Ouderenjournaal rond 16.35 uur op NPO 1.

Meer berichten