Foto:

Bewegen in Balans

TWENTE - “Ouderdom komt met gebreken”, geeft een spreekwoord aan. Ontegenzeggelijk, maar dat waren de ouderen van toen. Toen ouderen na een leven van hard werken moe en uitgeput hun dagen sleten in een bejaardentehuis.

De huidige ouderen, pardon senioren, zijn nog vitaal en levenslustig. Ze reizen wat af, fietsen zich uit de naad met hun ebikes, sporten in looppas en genieten wat het leven hun te bieden heeft. Maar ontegenzeggelijk dienen deze levensgenieters hun vitaliteit op peil te houden.

Bewegen in Balans
Dat kan tegenwoordig met “Bewegen in Balans”. Dit is een onderdeel van de stichting Walking Football Twente Euregio. In deze editie staat ook een artikel over deze stichting. Het doel van “Bewegen in Balans” is om senioren op een verantwoorde manier te laten bewegen. Instructeur is oud doelman van FC Twente Eddy Pasveer. Naast het prof voetbal heeft Eddy 40 jaar ervaring als fysiotherapeut. De activiteiten vinden buiten plaats op de Sportcampus Diekman aan de Weggelhorstweg in Enschede op dinsdag- en vrijdagmorgen vanaf 11.00 uur.

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Email dan info@wfte.nl Telefonisch kan ook bij Eddy Pasveer 06-53647581 of Hans Bijvank 06-15418961. Deelname kost € 2,50 per persoon per keer. De eerste keer als proef is gratis.

Meer berichten