Foto: Shutterstock

Lekker op pad dit voorjaar dankzij Mango Mobility Twente!

ALMELO / HENGELO - De eerste mooie lentedagen zijn al weer achter de rug; dé ideale tijd om er gezellig op uit te gaan! Hebt u ook de lentekriebels, maar bent u helaas wat minder mobiel? Mango Mobility Twente kan u helpen om weer te genieten van het mooie voorjaar.

Zij zijn dé specialist in Twente op het gebied van mobiliteit. Wanneer u nog goed ter been bent maar af en toe wat ondersteuning kan gebruiken is een rollator erg handig. Deze bieden goede ondersteuning wanneer het nodig is, om u de vrijheid te geven om te gaan en staan waar u wilt. Eén van de meest populaire modellen is de Drive Nitro rollator. Deze is zeer stabiel dankzij het dubbele kruisframe. U vouwt hem gemakkelijk met één hand op en de rollator zelf is erg licht in gewicht, slechts 7,4 kilogram, waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is. Kortom, een ideale reisgenoot wanneer u graag wat extra ondersteuning wenst. Deze Drive Nitro rollator is nu in de aanbieding bij Mango Mobility Twente in Almelo en Hengelo voor 209 euro.

Meer mobiliteit
Wanneer u behoefte hebt aan wat meer ondersteuning laten zij u graag kennismaken met het brede assortiment scootmobielen. Ideaal voor wanneer u graag wat verder de omgeving wil verkennen, of juist voor dagelijks gebruik. Mango Mobility Twente staat bekend om de uitgebreide, persoonlijke service. Naast een uitstekend advies voor aanschaf, verzorgen zij ook het onderhoud en reparaties in eigen beheer. Zo blijft u altijd mobiel. Service aan huis is ook mogelijk; vraag naar de voorwaarden. Verder kunt u bij hen terecht voor onder andere Niu elektrische scooters, maar ook woningaanpassingen zoals trapliften en voor veilig douchen.

Kom langs
U bent op afspraak van harte welkom in de winkels van Mango Mobility Twente. In Almelo gevestigd aan de Einsteinstraat 8A. Bel voor een afspraak met: 0546-45 32 96. In Hengelo zijn zij gevestigd aan de Drienerstraat 59. Bel hier voor een afspraak: 074-70 02 269. Kijk voor hun uitgebreide assortiment ook op: www.scootmobieltwente.nl

Meer berichten