Foto:

Waarom lid worden van KBO PCOB?

Waarom zou u lid moeten worden van een ouderenbond? Waarom niet, zou een wedervraag zijn. U voelt zich weliswaar niet oud, maar de meeste leden van de diverse KBO en PCOB verenigingen voelen zich óók niet oud. Ze zijn vitaal en actief; anders word je niet lid van een vereniging. Want in een vereniging doe je samen diverse leuke dingen, eigenlijk te veel om op te noemen.

Het beste is gewoon een keer zo'n leuke bijeenkomst te beleven. Helaas kan dat nu niet, maar we mogen er toch van uitgaan dat we in de naaste toekomst de pandemie onder controle hebben. Wat we zeker weten, nu we toch niet bij elkaar kunnen komen, is dat er ook een andere reden is om lid te worden van een KBO of PCOB vereniging. En dat zijn de vele ledenvoordelen, in deze krant ziet u een aantal ledenvoordelen, maar er zijn er nog veel meer.

Belangrijke doelgroep
Alle bedrijven zoeken naar bepaalde doelgroepen, het is hun niet ontgaan dat senioren een belangrijke, groeiende doelgroep is qua omvang en ze hebben wat te besteden. Een groot aantal bedrijven wil graag voordelen bieden aan leden van KBO PCOB. Voor een jaarlijkse contributie tussen € 25,- en € 37,50 per persoon bent u lid van zo'n leuke vereniging met daarbij heel veel (financiële) voordelen. Verder ontvangt u maandelijks het KBO-PCOB Magazine en dit jaar 6 keer het leuke blad Hart van Senioren.

Meer informatie
Nog niet overtuigd? Vraag informatie op, mail naar: info@kbo-overijssel.nl, of bel 0572-361177. Onderstaande bon invullen en opsturen kan ook.

Meer berichten