Foto: MC De Kievit

Medisch Centrum de Kievit Goede en veilige voetzorg staat voorop

Bij Medisch Centrum de Kievit staat complete voetzorg onder één dak voorop. U kunt hier terecht bij de podotherapeuten van Voetencentrum Wender, de orthopedisch specialisten van Voetmax Orthopedie en de schoenadviseurs van comfortschoenenwinkel Kievit Schoenen.

Ook in deze tijd kunt u bij de Kievit terecht voor uw afspraken en behandelingen, goede voetzorg moet namelijk altijd voorop staan.

Beleid de Kievit

Zoveel mogelijk thuisblijven is natuurlijk de norm, maar soms kunnen klachten niet wachten. Daarom is het nog steeds mogelijk om een medisch specialist te bezoeken voor de nodige behandelingen en adviezen. Uiteraard worden hierin de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van zowel de klant als het personeel binnen de Kievit te waarborgen. Zo is er binnen het medisch centrum een mondkapjesplicht en wordt iedereen gevraagd om bij binnenkomst de handen te desinfecteren middels een contactloze desinfectiezuil met sensor. Daarnaast wordt gewerkt met spatschermen en wordt waar mogelijk 1,5 meter afstand gehouden. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat een bezoek aan de Kievit als veilig kan worden beschouwd en dat de afspraken bij de medisch specialist op een passende manier door kunnen gaan.

Winkelbezoek

Comfortschoenenwinkel Kievit Schoenen valt volgens het RIVM onder winkels voor zorg- en welzijnsmiddelen. Daarom mag de comfortschoenenzaak haar deuren openhouden voor afspraken. Eigenaar Mark Willemsen vertelt: “Bij het kopen van de juiste comfortschoenen is het advies van een specialist erg belangrijk. Daarom is het ontzettend fijn dat ook in deze tijd van de lockdown onze winkel alsnog open kan zijn, maar dan op afspraak. Vooral mensen met voetproblemen hebben er veel baat bij om naar de fysieke winkel te komen voor een passend schoenadvies.” De winkel hanteert een volledig corona-proof winkelbeleid zodat u alsnog veilig de winkel kunt bezoeken. “Bij Kievit Schoenen begrijpen we dat niet iedereen het fijn vindt om in deze tijd naar de winkel te komen. Daarom doen wij er alles aan om het zo veilig mogelijk te maken door bijvoorbeeld de intrede van onze webshop en de mogelijkheid tot online advies via het WhatsApp beeldbellen”, aldus Willemsen.

Online shoppen

Sinds kort heeft Kievit Schoenen de beschikking over een webshop. In de webshop van comfortschoenenwinkel van Kievit Schoenen is het volledige assortiment van de schoenenzaak ook online te koop. In de overzichtelijke webshop staat bij elke comfortschoen een uitgebreide beschrijving met alle informatie over de desbetreffende schoen. Echter, een passend schoenadvies is vaak van groot belang bij het kopen van de geschikte comfortschoen. Daarom heeft Willemsen een manier bedacht om een passend schoenadvies te krijgen zonder een bezoek te brengen aan de fysieke winkel: WhatsApp Beeldbellen. Via deze weg krijgt u een virtueel adviesgesprek en kunt u later zelf via de webshop de geschikte schoen uitkiezen. Mark Willemsen vertelt: “Het is een creatieve oplossing om op afstand advies te krijgen en toch de perfecte comfortschoen uit te kiezen.” Ga naar www.kievit-schoenen.nl om een kijkje te nemen in de webshop.

Wilt u een afspraak maken in Medisch Centrum de Kievit? Neem contact op door te bellen naar 088 – 454 77 66.

Meer berichten