Volop gezelligheid in de Stadsherberg. (Foto: René Wolf)
Volop gezelligheid in de Stadsherberg. (Foto: René Wolf) Foto: René Wolf

Christmas carols en veel gezelligheid in de Stadsherberg in Enschede

Algemeen

Van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 december wordt de Burgerzaal van het Enschedese stadhuis weer omgetoverd in een gezellige Stadsherberg. Iedereen is gratis welkom in de herberg, waar de hele dag door muziek klinkt, waar creatieve workshops worden gegeven en waar elke middag geluisterd wordt naar een soepverhaal, onder het genot van een kopje soep.

In de dagen voor de Kerst is de Burgerzaal van het stadshuis ook echt van de burgers van de stad. Drie dagen is er live muziek: van koren die sfeervolle christmas carols zingen tot singer-songwriters en van klassieke ensembles tot bandjes die pop- folk- en jazzy songs spelen. Aan de workshoptafels kunt u onder leiding van een kunstenaar iets moois maken. Dat kan een kerstboomornamentje zijn, een engeltje of iets anders dat u voor uzelf maakt of cadeau kunt geven. Elke dag om 16.00 uur vertelt een stadsgenoot een soepverhaal en krijgt iedereen in de herberg een gratis kopje soep. U kunt ook lekker in de huiskamer plaatsnemen en genieten van een warme chocomel of aan de bar een praatje maken met een bekende of onbekende stadgenoot. De Stadsherberg is zó gezellig en zodanig opgezet dat nieuwe mensen ontmoeten heel makkelijk en natuurlijk gaat.

Kom dus in de dagen voor de kerst gezellig een kijkje nemen en uzelf ‘verwarmen’ in de Stadsherberg. De herberg is gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie en het programma op: www.uitinenschede.nl/evenementen/stadsherberg-enschede 

Openingstijden:
Donderdag 21 december: 13.00 - 21.00 uur.
Vrijdag 22 december: 13.00 - 21.00 uur.
Zaterdag 23 december: 13.00 - 18.00 uur.

Afbeelding
PCOB en ANBO op weg naar een nieuwe vereniging 13 nov., 15:27
Afbeelding
De naasten, de vrijwilligers en de omgeving 13 nov., 10:24
Afbeelding
Recept: Pappardelle met zalmreepjes, gestoomd in tomaat-roomsaus 12 nov., 17:22
Afbeelding
Als de blaadjes vallen... 12 nov., 12:19
Afbeelding
Stook veilig of stook niet 11 nov., 20:12
Afbeelding
Christmas carols en veel gezelligheid in de Stadsherberg in Enschede 11 nov., 11:11
Afbeelding
Ruim 150 matches tussen studenten en senioren in Twente 10 nov., 15:21
Afbeelding
Van Haag tot Wal Festival vertelt verhalen van vroeger en nu 10 nov., 08:07