Afbeelding

Heerlijk genieten deze herfst

Algemeen

Beste lezers,

Zo, de zomer zit er definitief op! De liefhebber heeft nog lang kunnen genieten van een mooie, warme nazomer. Barbecueën in september had zeker zijn charme, maar ook wij zijn blij met eindelijk wat frisser weer.

Inmiddels zijn de eerste natte, koude dagen ook in onze regio weer een feit. De bomen verliezen hun bladeren en de dagen worden weer korter. We schenken dan ook graag weer even aandacht aan de herfst in al zijn facetten. Als inspiratie voor de creatieveling, maar ook op praktisch vlak. Steekt u bijvoorbeeld nu weer voor het eerst de open haard of houtkachel aan? Doe dit dan wel veilig en vooral ook niet bij het verkeerde weer. De omgeving zal u dankbaar zijn.

Hopelijk zal de herfst voor u ook vooral inspiratie zijn om er eens op uit te gaan voor een mooie wandeling of scootmobieltocht. Immers, Twente heeft met zijn mooie natuur in herfsttinten veel te bieden! Geniet er van.

Verder wijzen we u er ook nog graag op dat de donkere dagen ook weer een groter risico op inbraken met zich meebrengen. Blijf dus alert op eventuele verdachte situaties in uw omgeving. Een waakzame buurt is een veiliger buurt, zo leert de ervaring. Ziet u iets verdachts? Aarzel dan ook niet om 112 te bellen.

Tot de volgende editie van Hart van Senioren!

Afbeelding
PCOB en ANBO op weg naar een nieuwe vereniging 13 nov., 15:27
Afbeelding
De naasten, de vrijwilligers en de omgeving 13 nov., 10:24
Afbeelding
Recept: Pappardelle met zalmreepjes, gestoomd in tomaat-roomsaus 12 nov., 17:22
Afbeelding
Als de blaadjes vallen... 12 nov., 12:19
Afbeelding
Stook veilig of stook niet 11 nov., 20:12
Afbeelding
Christmas carols en veel gezelligheid in de Stadsherberg in Enschede 11 nov., 11:11
Afbeelding
Ruim 150 matches tussen studenten en senioren in Twente 10 nov., 15:21
Afbeelding
Van Haag tot Wal Festival vertelt verhalen van vroeger en nu 10 nov., 08:07