Op de nieuwe locatie is veel ruimte voor het brede assortiment.
Op de nieuwe locatie is veel ruimte voor het brede assortiment.

Meer ruimte voor verkoop

Algemeen

HAAKSBERGEN - Rexim Campers is al jaren een vertrouwd adres voor aankoop van een camper. Het bedrijf specialiseert in aantrekkelijk geprijsde, jong gebruikte modellen met een uitstekende kwaliteit. Om klanten in de toekomst nog beter te bedienen verhuisde het bedrijf onlangs van Hengelo naar St. Isidorushoeve in de gemeente Haaksbergen.

Rexim Campers werd in 2019 opgericht door Rob Lentelink en zijn zoon Kevin Lentelink. Gevestigd op het terrein van Steza aan de Zilverstraat 5 in Hengelo. Sinds 28 april is Rexim Campers verhuisd naar een nieuwe plek met verdere groeimogelijkheden. Zij zijn nu te vinden aan de Goorsestraat 122-124 in St. Isidorushoeve, op het terrein van Autobedrijf Aktief van eigenaar Harm Siemerink. 

Voor Rob Lentelink is de nieuwe locatie zeker niet onbekend: hij begon ooit zijn loopbaan als monteur en verkoper bij Autobedrijf Aktief. Op het ruime, verharde showterrein is plaats voor een mooie selectie van zo’n 20 campers. In de showroom werd een apart kantoor ingericht.

De oprichting van Rexim Campers in 2019 bleek een schot in de roos. De camper is de afgelopen jaren enorm gegroeid in populariteit als kampeermiddel. Op 1 oktober vorig jaar reden er ruim 170.624 campers in ons land. Een verdubbeling ten opzichte van tien jaar geleden. Mede door de coronapandemie ontdekten meer en meer mensen de charme van het camperen: gaan en staan waar je wilt met álle gemakken die we thuis ook hebben. Vakantie vieren met een camper is wat dat betreft zeker geen straf! Hoewel Rexim Campers in de beginjaren ook campers voor de verhuur aanbood, richt men zich nu uitsluitend op de verkoop van de jong gebruikte campers.

Wie een camper wil kopen staat voor flink wat keuzes: koop ik nieuw of gebruikt? Hoe weet ik of een occasion betrouwbaar is? Hoe financier ik eventueel zo’n uitgave? Wat doe ik met het onderhoud? Rexim Campers maakt in ieder geval de eerste keuze gemakkelijk: een jong gebruikte camper is een stuk aantrekkelijker qua prijs dan eentje vers uit de showroom. Bovendien is het verschil tussen nieuw of jong gebruikt vaak alleen zichtbaar op het prijskaartje. Elke camper krijgt een uitgebreide controle en benodigd onderhoud voor deze weer in Rexim’s showroom komt te staan. Zo bent u zeker van een betrouwbare camper die jarenlang vakantieplezier geeft tegen een aantrekkelijke prijs. Tevens kan Rexim Campers u passend adviseren over financieringsmogelijkheden.

Dankzij de samenwerking met Autobedrijf Aktief kan men er ook terecht voor al het onderhoud, schadeherstel en andere werkzaamheden aan de camper. Aktief voert dit dan vakkundig uit in de professionele werkplaats. Ook voor bijvoorbeeld het inbouwen en plaatsen van accessoires is men aan het juiste adres.

Rexim Campers is gevestigd aan de Goorsestraat 122-124 in St. Isidorushoeve (Haaksbergen). Kijk voor meer informatie op de website van Rexim Campers: www.rexim.nl

Afbeelding
Senioren lopen nog groot risico op gevaarlijke valpartij 22 sep., 19:50
Afbeelding
De drukte bij de Luisterlijn houdt aan, en helemaal tijdens de vakantieperiode 22 sep., 13:48
Afbeelding
Ingezonden: Pensioenactie Oost blijft de ontwikkelingen volgen 21 sep., 13:46
Afbeelding
Senioren aantrekkelijk doelwit voor zakkenrollers: hoe voorkom je dit? 21 sep., 08:38
Afbeelding
Omgaan met hitte-stress; je kunt het er warm van krijgen! 20 sep., 13:32
Afbeelding
Lokale Energie Initiatieven (LEI) in Overijssel. 19 sep., 18:00
Afbeelding
Bijzondere reisbestemming: Noord-Portugal 19 sep., 12:57
Afbeelding
Watermolen Bels 19 sep., 09:48