Het team van de outletwinkel.
Het team van de outletwinkel. Foto: Picasa

Het is bijzonder, maar ‘t voelt goed!

Algemeen

GEESTEREN - Er zijn van die momenten dat je als senior er even op moet worden gewezen. Bijvoorbeeld als de neusharen als sprieten naar buiten steken of wanneer je het overhemd draagt waar die wijnvlek nog inzit. Ik waardeer die opmerkingen van mijn dochter ten zeerste. Ook toen ze zag dat de pijpen van mijn onderbroek wel heel ruim waren geworden. Dus gaf ze mij het advies: “Pa, ga eens naar de Outlet Store van Ten Cate in Geesteren.”

De goede raad heb ik ter harte genomen en afgelopen donderdag was ik na vele jaren weer eens terug in Geesteren. Geesteren, een mooi dorp in Twente met prachtige woonwijken en vriendelijke inwoners. Het eerste wat opvalt dat midden in de week de kerkdeuren wagenwijd open staan, dat nodigt uit. Een donkere, verlaten kerk, er branden kaarsjes en ik zie aan de vele gedachteniskruisjes achter in de kerk dat in Geesteren de mensen ook doodgaan.

Even een moment van stilte een kaarsje opgestoken voor een goede vriendin, en een kort gebedje. En dan sta ik weer buiten en bewonder het kunstwerk op het plein voor de kerk, twee paarden bijeen. Toch maar eerst even een broodje gezond bij restaurant Kottink waar drie bussen met senioren uit Goor zich bijzonder thuis voelen. 

En dan op weg naar de Outlet van ten Cate. Het is druk in de winkel en drie medewerksters zijn bezig om hoofdzakelijk jonge en oude vrouwen te adviseren bij hun aankopen. De vraag komt al snel of ik koffie wil en ik mag aanschuiven aan de koffietafel.

Paulien Kuipers Ten Cate Outlet Store Geesteren
Paulien Kuipers. - Foto: Picasa

En dan vraagt Paulien Kuipers (58) waarmee ze mij behulpzaam kan zijn. Ik vertel dat ik opzoek ben naar een nieuwe “onderboks”. Vertel haar over de te ruime pijpen van mijn ondergoed en dan komt deze Tubbergse met haar praktische adviezen. Ze is een goede adviseur en raadgeefster, de adviezen en tips neem ik ter harte.

Paulien Kuipers is al ruim 37 jaar in dienst bij Ten Cate. Eerst werkte ze in de fabriek aan de Langeveenseweg in ploegendienst en was behulpzaam bij de jaarlijkse uitverkoop. Nu is Paulien al weer 19 jaar in de Outlet Store werkzaam. Samen met haar collega’s Karin Derkink en Astrid Eysink ze noemen zich het zelfsturend team van de Ten Cate Outlet; deze runnen met succes.

Ondanks dat de fabriek van Loets ten Cate gaat verdwijnen uit Geesteren kondigen ze aan dat de Outlet Store in Geesteren geopend blijft. Wanneer u zelf wilt overgaan tot de aanschaf van nieuw ondergoed dan kan ik u de Outlet Store in Geesteren aanbevelen, zeker voor senioren. Advies van Paulien, neem een gewassen onderbroek mee, met je maat die goed zit, dan hoef je hier niet te passen, je kunt als je thuis bent en het niet goed bevalt de aankoop altijd ruilen. Onderbroeken met een gulp verkopen ze nog wel maar raden ze niet aan. Het was een mooi onderbroeken-aankoop-middagje met de nodige Twentse onderbroeken humor.

De Outlet Store is gevestigd aan de Dorpsstraat 17 in Geesteren. Ga ook eens langs!

Afbeelding
Senioren lopen nog groot risico op gevaarlijke valpartij 22 sep., 19:50
Afbeelding
De drukte bij de Luisterlijn houdt aan, en helemaal tijdens de vakantieperiode 22 sep., 13:48
Afbeelding
Ingezonden: Pensioenactie Oost blijft de ontwikkelingen volgen 21 sep., 13:46
Afbeelding
Senioren aantrekkelijk doelwit voor zakkenrollers: hoe voorkom je dit? 21 sep., 08:38
Afbeelding
Omgaan met hitte-stress; je kunt het er warm van krijgen! 20 sep., 13:32
Afbeelding
Lokale Energie Initiatieven (LEI) in Overijssel. 19 sep., 18:00
Afbeelding
Bijzondere reisbestemming: Noord-Portugal 19 sep., 12:57
Afbeelding
Watermolen Bels 19 sep., 09:48