Afbeelding
Foto: © Elvin Boer/MAX

Nederland blijft in Beweging

Algemeen

Na 23 jaar en zo’n 4.500 uitzendingen stopt Olga Commandeur met het MAX-programma Nederland in Beweging. “Stoppen op het hoogtepunt”, zoals ze zelf zegt. “Mede door corona is het programma populairder dan ooit en echt niet alleen onder ouderen”, aldus Olga.

“Ik heb Nederland in Beweging altijd met ongelooflijk veel plezier gedaan, dat straalde ik hopelijk ook uit. Maar ik word bijna 65, ben nu nog kerngezond en wil samen met mijn man nóg meer genieten van het leven: reizen, wandelen, golfen, de kinderen en kleinkinderen.”Olga blijft zich met activiteiten in het land bij zorginstellingen, bedrijven en verenigingen én als ambassadeur van het Ouderenfonds inzetten om mensen te stimuleren in beweging te komen en te blijven.

Jan Slagter roemt de inzet van Olga Commandeur: “Een aantal dagen per seizoen zijn er opnames van Nederland in Beweging. Maar ik weet van Olga dat zij er het hele jaar mee bezig was. Oefeningen bedenken, zorgen dat ze zelf fit bleef. We willen Olga daar hartelijk voor bedanken. Dankzij haar komen veel mensen van de bank af om oefeningen te doen.”

Duco Bauwens, met wie Olga samen presenteert, blijft bij het programma. Momenteel is MAX op zoek naar een opvolger voor Olga. Nederland in Beweging wordt sinds 2008 uitgezonden door Omroep MAX.

Afbeelding
Senioren lopen nog groot risico op gevaarlijke valpartij 22 sep., 19:50
Afbeelding
De drukte bij de Luisterlijn houdt aan, en helemaal tijdens de vakantieperiode 22 sep., 13:48
Afbeelding
Ingezonden: Pensioenactie Oost blijft de ontwikkelingen volgen 21 sep., 13:46
Afbeelding
Senioren aantrekkelijk doelwit voor zakkenrollers: hoe voorkom je dit? 21 sep., 08:38
Afbeelding
Omgaan met hitte-stress; je kunt het er warm van krijgen! 20 sep., 13:32
Afbeelding
Lokale Energie Initiatieven (LEI) in Overijssel. 19 sep., 18:00
Afbeelding
Bijzondere reisbestemming: Noord-Portugal 19 sep., 12:57
Afbeelding
Watermolen Bels 19 sep., 09:48