Afbeelding

Sokken breien voor een goed doel

Algemeen

Drie scholieren van het Twents Carmel College aan de Lyceumstraat in Oldenzaal zijn een eigen bedrijf gestart om de Wensambulance Oost-Nederland te steunen. Hiervoor willen zij sokken gaan verkopen; ze zijn nu op zoek naar breisters om deze te maken.

“Wij, Stacey, Maud en Rozemijn, zitten in de derde klas van het Twents Carmel Lyceum in Oldenzaal. Als onderdeel van onze opleiding moesten we een bedrijf starten om een goed doel te ondersteunen. Omdat de energieprijzen steeds hoger worden en het ook gewoon fijn is om warme voeten te hebben zijn we Hotties gestart. Met modieuze kwaliteitssokken, bovenal duurzaam en warm. We hebben al veel interesse en zullen onder andere op de kerstmarkt in Ootmarsum en Losser staan om zoveel mogelijk sokken te verkopen. Alle winst gaat direct naar de Wensambulance Oost-Nederland. Kunt u sokken breien en wilt u ons helpen om dit goede doel te ondersteunen? Neem dan contact op via HottiesSocks@gmail.com.”

De Wensambulance Oost-Nederland zet zich in om bijzondere wensen in vervulling te laten gaan voor mensen die ernstig ziek of terminaal zijn. Een gezond mens heeft vaak veel wensen - een ziek mens wellicht maar één. Bijvoorbeeld: nog een keer de oceaan zien, de plek waar je opgroeide, een museum bezoeken of de bruiloft van een kleinkind. De Wensambulance Oost-Nederland verzorgt dan liggend vervoer met medische begeleiding door vrijwilligers om deze wensen in vervulling te laten gaan. Dit is mogelijk dankzij de vele gulle donaties en acties zoals deze. Meer weten over de Wensambulance Oost-Nederland? Kijk op: www.wensambulance.nl

Afbeelding
KBO-PCOB ledenvoordeel 14 dec 2022, 14:22
Afbeelding
Ineke’s recept: Tietjes spek 13 dec 2022, 19:19
Afbeelding
Klimaatalarm in huis 13 dec 2022, 14:15
Afbeelding
Rondtrekken en logeren in Midden-Drenthe 12 dec 2022, 20:10
Afbeelding
Veilig en gezond je huis verwarmen 12 dec 2022, 12:50
Afbeelding
Korte vakanties met magische momenten in Osnabrücker Land! 12 dec 2022, 08:48
Afbeelding
Wees welkom in de Stadsherberg in Enschede 11 dec 2022, 19:42
Afbeelding
Altijd heerlijk genieten bij familie Van Raaij 11 dec 2022, 12:41