Afbeelding

Sokken breien voor een goed doel

Algemeen

Drie scholieren van het Twents Carmel College aan de Lyceumstraat in Oldenzaal zijn een eigen bedrijf gestart om de Wensambulance Oost-Nederland te steunen. Hiervoor willen zij sokken gaan verkopen; ze zijn nu op zoek naar breisters om deze te maken.

“Wij, Stacey, Maud en Rozemijn, zitten in de derde klas van het Twents Carmel Lyceum in Oldenzaal. Als onderdeel van onze opleiding moesten we een bedrijf starten om een goed doel te ondersteunen. Omdat de energieprijzen steeds hoger worden en het ook gewoon fijn is om warme voeten te hebben zijn we Hotties gestart. Met modieuze kwaliteitssokken, bovenal duurzaam en warm. We hebben al veel interesse en zullen onder andere op de kerstmarkt in Ootmarsum en Losser staan om zoveel mogelijk sokken te verkopen. Alle winst gaat direct naar de Wensambulance Oost-Nederland. Kunt u sokken breien en wilt u ons helpen om dit goede doel te ondersteunen? Neem dan contact op via HottiesSocks@gmail.com.”

De Wensambulance Oost-Nederland zet zich in om bijzondere wensen in vervulling te laten gaan voor mensen die ernstig ziek of terminaal zijn. Een gezond mens heeft vaak veel wensen - een ziek mens wellicht maar één. Bijvoorbeeld: nog een keer de oceaan zien, de plek waar je opgroeide, een museum bezoeken of de bruiloft van een kleinkind. De Wensambulance Oost-Nederland verzorgt dan liggend vervoer met medische begeleiding door vrijwilligers om deze wensen in vervulling te laten gaan. Dit is mogelijk dankzij de vele gulle donaties en acties zoals deze. Meer weten over de Wensambulance Oost-Nederland? Kijk op: www.wensambulance.nl

Ester Bertholet.
Ester Bertholet legt uit: wat is delier nu precies? 18 mrt, 12:12
Een gang vol obstakels hindert ook de brandweer bij de bluswerkzaamheden
Plaats géén spullen in de galerij of gang 17 mrt, 14:14
Wanneer zelfstandig naar het theater wat lastiger is, biedt Vier het Leven de helpende hand.
Ook weer naar het theater dankzij Vier het Leven! 16 mrt, 14:05
Goede mondzorg is juist ook voor ouderen erg belangrijk.
Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistent(e)... 16 mrt, 13:48
Zonnestroom is een mooie, duurzame investering.
Grootouders voor het Klimaat in actie voor wind- en zonnestroom 15 mrt, 16:10
Een inwoner van Sardinië.
Gezonder leven in de 'Blue Zones' 15 mrt, 15:44
Afbeelding
Recept: Mosselen op z'n Italiaans 15 mrt, 15:39
De wandelingen over de Smartfloor trokken veel deelnemers en belangstellenden.
Beter inzicht in uw eigen valrisico 15 mrt, 13:37